Siyasette Karahacip resti

Çorum’un Ortaköy ilçesine bağlı Karahacip köyü, iktidar partisine tepkili...

19 Şubat 2024 Pazartesi 12:00
Siyasette Karahacip resti

Çorum’un Ortaköy ilçesine bağlı Karahacip köyü, iktidar partisinin Ortaköy ilçesi il genel meclisinde Karahacip köyüne seçilecek sıradan temsil yetkisi vermemesine sert tepki gösteriyor.

‘BUGÜNE KADAR BİZ DÜŞÜNDÜK, ŞİMDİ AK PARTİ DÜŞÜNSÜN’

Karahacip Köyü Muhtarı Servet Atmaca başkanlığında bir kahvehanede toplanan Karahacipliler, nüfus yoğunluğu açısından en büyük belde olan Karahacip’te, 22 yıldır AK Parti’ye her seçim döneminde güçlü bir destek verilmesine rağmen aynı karşılığı bulamadıklarını ifade ettiler.

‘KARAHACİP BELDESİ LİSTEDE BİRİNCİ SIRADA OLMALI’

Karahacipliler, Ortaköy ilçesi il genel meclisi listesinin birinci sırasında kendi beldelerinden aday gösterilmemesi halinde ‘Bugüne kadar biz düşündük, bundan sonra AK Parti düşünsün” diye konuştular.

ORTAKÖY İL GENEL MECLİSİ'NDE SON TABLO

Öte yandan AK Parti, Ortaköy ilçesinde halen il genel meclisi üyesi olan Kemal Özünel’i yeniden birinci sıradan aday gösterdi. Listenin ikinci sırasında Karahacipli eski il genel meclis üyelerinden Mustafa Çelik yer aldı. Ortaköy il genel meclisinde AK Parti veCHP birer üye ile temsil ediliyor. 

Son Güncelleme: 19.02.2024 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akıllı Memed 2024-02-19 12:11:53

Acilen her köye bir meclis üyesi olacak şekilde yasa çıkartılmalı.

Misafir Avatar
SORUMLU 2024-02-19 13:51:20 @Akıllı Memed

hemide çok acil. ben evet diyorum

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bence 2024-02-19 15:49:19

Bence her aileye bir kontenjan verilmeli :⁠-⁠)

Avatar
Yanlış bilen 2024-02-20 10:05:53

Ortaköy ne kadar büyük ki Karahacıp ortaköyün en büyük beldesi olsun. Ayrıca karahacip değil en büyük köyüdür. Ayrıca o çevredehakkı en çok yenen ve üvey evlat muamelesi gören AŞTAVUL dur. Ortaköy dahil en çok oyu Aştavuldan alır iktidar. Hal böyle olunca 1. ci sıra Aştavulun hakkıdır.

Avatar
Yanlış bilen 2024-02-20 14:42:17

Mesajları kesip paylaşmanız hoş değil bundan sonra sizin haberlerinizle ilgilenmiyorum tweter vs sosyal medyalardan takibi çıkıyorum