Siyasette Tosya polemiği

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın, Kastamonu'nun Tosya ilçesinde muhalefete yönelik sözleri tanışma konusu olmaya devam ediyor.

08 Haziran 2021 Salı 23:28
Siyasette Tosya polemiği

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın, Çorum’un sınır komşusu Kastamonu’ya bağlı Tosya’da  gerçekleştirdiği program yerel siyasette tartışma konusu olmaya devam ediyor. Ahlatcı, açıklamasında muhalEfet partilerinin genel başkanlarını eleştirmişti. Konuya ilişkin açıklama İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’dan geldi.

AK Parti İl Başkanının Tosya’da Millet İttifakı partilerine ve genel başkanlarına yönelik talihsiz açıklamalarda bulunduğunu savunan Özsaçmacı, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

İSİM VERMEDEN YUSUF AHLATCI'YI ELEŞTİRDİ

“Geçtiğimiz günlerde ilçemizin birinde konuşma yaparken aşırı heyecandan siyasal sınırlarını aşmış olduğunu ulusal basına yansıyan şekli ile gördüğüm AK Parti İl Başkanı, Millet İttifakı partilerine ve genel başkanlarına yönelik talihsiz popülist açıklamalarına bir mevkidaşı olarak cevap verme durumu hasıl olmuştur.

'HIZINI ALAMAYAN İL BAŞKANI TOSYAYA GİTMİŞ'

İktidar partisinin sevgili il başkanı ilimizin ilçelerini gezer iken hızını alamayıp Tosya’yı ziyarete gitmiş orada incelemeler yapmış neler yapılabileceğini incelemiş! Sorarlar insana Kargı’nın sorunlarını hallettin, sınır ötesine ulaştın. Ne yazık ki malumun ilamını beyan etmekte; 'Tosya’ya pirince giderken, Çorum’daki bulgurdan ettiniz'

'CUMHUR REİS MODUNA GİRMİŞ'

Milletimize referandum sürecinden beri bu yönetim sisteminin yani başkanlık sistemi denilen aynı zamanda partili Cumhurbaşkanı olarak ta tanımlanabilecek bu sistemin ucube bir sarmaldan ibaret olduğunu belirtmiştik ve görünen o ki şu anda bu sistemin arızalı durumları ile karşı karşıyayız. En bariz örneklerinden birisi parti genel başkanı aynı zamanda devletin başı olduğundan iktidar il başkanı kendini yerel cumhur reis moduna koyduğu görülmektedir.

'SİYASİ TECRÜBESİZLİĞİNE BAĞLIYORUM'

Sevgili il başkanı üç demişsin, beş demişsin, çıkartmış otuz demişsin. İki alkışçı bulup hızını alamamışsın, kimin boynunda Yahudi üstün cesaret madalyası var onu da anlatsaydın ya. Seçim demişsin, gel hele demişsin, seçime de geliriz hemen şimdi. Seçim derken geçimden neden bahsetmezsin. Bir başka partinin genel başkanları hakkında cümle kurar iken dikkat etmen gerektiğini hatırlatırım. Olup biteni kısaca siyasi tecrübesizliğine veriyorum.

ÇORUM HALKINA SABIR DİLEĞİ

Taraftarlığını, önceden edindiğin trollük kurallarından ayırmalısın, biraz kitap oku, siyasi tarihimizi oku, kafan karışırsa sana tane tane anlatırım. Biraz gayret edersen olabilir sana yardımcı olurum, süreni iyi kullanmanı tavsiye eder, Çorum halkına sabırlar dilerim.”

Son Güncelleme: 09.06.2021 16:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2021-06-09 11:58:43

boş teneke... saçmacıdan saçmalar....

Avatar
misafir 2021-06-09 12:05:12

diyelin sayın Ahlatcı senin tabirince 'tecrübesiz' senin siyasi ÇAPIN nedir acaba..saçmacı efendi...

Avatar
öğretmen 2021-06-10 11:59:25

adamın soyadı saçmacı hemde öz üvey değil. meral hanım içişleri bakanı iken kaç yaşındaydın diye sor bilmez .çok kitap okumuş ama siyaSET BİLMEZ

banner165