Son dakika gelişmesi

AK Parti Çorum heyetinin yarın Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yapacağı görüşme bakanlıktan gelen son dakika telefonla tekrar yarına alındı.

08 Ekim 2019 Salı 14:09
Son dakika gelişmesi

AK Parti Çorum heyetinin Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yarın yapacağı görüşme haftaya ertelenmişti, ancak akşam saatlerinde bakanlıktan gelen son dakika telefonla söz konusu ziyaret tekrar yarın öğleden sonra (çarşamba) gerçekleşecek.

Edindiğimiz bilgilere göre, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı'dan oluşan Çorum heyeti, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret edecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile yapılacak görüşmede, Çorum’da bakanlığa ait yarım kalan bazı yatırımların tamamlanması yönünde talepte bulunulması ve üst düzey bürokratlarla birlikte kente davet edilmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 09.10.2019 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2019-10-08 21:46:33

İskilip Bayat yolunun hizmete açılması seçim öncesi vaaddlerd arasında yer olan Tosya yolu gündeme alınmalı. Askerlerimize görevlerinde başarılar Allahım muvaffak etsin.

banner165