'Suç bizde bunları söylediğimiz için'

CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, isim vermeden AK Parti iktidarlarını bir dizi iddialarla suçlarken, 'Herkes konuşur AK Parti yapar. Suç biz de bunları söylediğimiz için." dedi.

27 Mart 2024 Çarşamba 12:22
'Suç bizde bunları söylediğimiz için'

CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, isim vermeden AK Parti iktidarlarını bir dizi sert iddialarla suçlarken, 'Herkes konuşur AK Parti yapar. Suç bizde bunları söylediğimiz için."dedi.

İşte o açıklama:

- Türkiye Cumhuriyeti adını hazmedemezler T.C. ibaresini tabelalardan kaldırırlar. Çünkü Cumhuriyet'e alerjileri vardır.

- Fetösü, Ensarı, tarikatçisi hepsine devleti teslim ederler. Sonra ortalık karışınca suçu CHP'ye atarlar. Derlerki biz yaptıysak ta Allah affetsin.

- Tek millet tek devlet tek bayrak derler ama bayrağımızı yerlerde süründürüler. Hakkını yemeyelim şov yapacak yer olunca yere bir bayrak koyup kameralar çekerken alıp öper, cebine koyar. Ama biliyoruz ki bu fotoda Çorum mitinginde yerde duran bayraklarla o şov yaptıkları bayraklar aynı.

- Rabia derler Mursi'yi hapiste çürütürler, hapiste ölür ama sonra hiçbirşey yok gibi gider Sisi ile el sıkışırlar.

- Emekliye zammı çok görürler, Çorum mitingine milyonlar harcarlar.

- Her seçimde gelip dalga geçer gibi tren, havaalanı sözü verirler. Ama bir dahaki seçime kadar unuturlar.

Gerçekten suç bizim bunları söylediğimiz için. Çünkü biz hem söyleriz hem de yaparız ama yapacak fırsatı inşallah 31 Mart'ta yüce milletimiz verecek. Biz söylediğimizi yapamazsak yüce insanımız o koltuğu bizden geri alır, biz bunun bilincinde siyaset yaparız. Çünkü bize göre vatan söz konusu ise gerisi teferruattır."

Son Güncelleme: 27.03.2024 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2024-03-27 12:46:49

sen kendine bir çay DEM'le...

Avatar
HASAN 2024-03-27 12:53:05

Dediklerinizin çoğu doğru. Ama sadece onların kusurlarını söylemekte mahirsiniz. Birde aynaya bakın. - Siz miting bile yapabilme birlikteliğine sahip değilsiniz -Siz o bayrağı şehir ittifakı diye ittifak yaptığınız dostlarınızın eline tutusturanazsınız. - Mursiyi sevdiginiz çok belli, Mursi hayattayken onunla dost olmasını bile kendinize yediremiyordunuz şimdi boş konusuyorsunuz. Havaalanı Hızlı tren falan evet Çorum'a henüz getirenediler ama Ülkeyi Havaalanlarına Trenyollarina boğdular. - Emekliye vermiyorlar diyorsunuz sayenizde seçim kazanabilmek için EYT yi cikarttırmakta öncü rol oynadınız şimdi maaşını savunuyorsunuz siz olsanız bırakın emekli iyileştirilmesini adam Kemal Dervis

Avatar
HASAN 2024-03-27 12:56:58

Yorumum yarım kaldı devamı: Sizin zamanınızda Kemal Derviş 1 ay daha kalsaydık çalışanların maaşını bile ödeyemeyecek tık dedi de gitti. Eee laf olsun diye beyanatlarda bulunuyorsunuz. Millet yemiyor. Millet bunlardan çok memnun değil ama dizide hayatta iktidar yapmaz yapmaz. Siz kendi aranızda dövüşmelere devam. Sizin vizyon ve misyonumuz da bu

Misafir Avatar
zafer zamanı 2024-03-27 15:38:44 @HASAN

o zaman ne akp ne demli chp oylar zafere

Beğenmedim! (6)
Avatar
Eğitmen 2024-03-27 13:36:18

Hasan bey elinize sağlık cuk oturtmuşsumuz

Avatar
Okuyucu 2024-03-27 17:32:20

Doğru söze ne denirki Dinçer beyin açıklamasının eksiği var fazlası yok. Çorum halkıyla her bakan siyasetçi alay ediyor. Belediye başkanı şehrin ortasına büyük bir tren maketi koysunda millet bakarak deşarj olsun bağri

Avatar
Doğrucu 2024-03-27 18:17:31

İyi diyorsunda Dinçer bey pandemide CHP li belediyeler 4 tane maskeyi dagitamadilar sağlık bakanı olmasa vatandaş maskesiz kalacaktı