Sungurlu AK Parti adayı belli oldu

Çorum’un Sungurlu ilçesi AK Parti İlçe Başkanı Nuh Aluç, belediye başkan adaylarının belli olduğunu açıkladı.

21 Ocak 2024 Pazar 21:17
Sungurlu AK Parti adayı belli oldu

Çorum’un Sungurlu ilçesi AK Parti İlçe Başkanı Nuh Aluç, belediye başkan adaylarının belli olduğunu, yakında açıklanacağını bildirdi.

Sungurlu Gazetesi’nin aktardığı habere göre; AK Parti Sungurlu ilçe Başkanı Nuh Aluç yaptığı açıklamada, “Sungurlu Belediye Başkan Adayımız belli oldu ve kısa süre içerisinde açıklanacak.”dedi.

GÜNAY ANKARA'YA LİSTEYİ GÖTÜRÜYOR

Öte yandan AK Parti İl Başkanı Murat Günay'ın Ankara'ya ilçelerin belediye başkan adaylarını isim listesini sunması bekleniyor. Parti genel merkezi ilçe başkan adaylarını bu ay sonunda kamuoyuna duyuracak.

Son Güncelleme: 21.01.2024 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halk 2024-01-21 22:25:50

dalga mı geçiyorsunuz

Avatar
Erhan Baran 2024-01-21 22:33:23

Doğru olsa bile, Erdoğan ilçe başkanını görevden alır adayı değiştirir. Yakın zamanda örneği var.

Avatar
iskilipden 2024-01-22 08:33:58

ilçe belediyemiz belli olmadı merak ile bekliyoruz. bu araç personel alımlarına bir neşter atılmalı. dedikodular söylemler hattinden fazla, gerçi halen görev başındaki ve aday adayı müracatında bulunan şahıs aday gösterilmedi ise de bu konu çok önemli ömür boyu insanlar haram yememeli kendi yiyor eşi, çoçukları kul hakkı ile gitmesin kimse gerçi önceki dönemlerde alınanlar da araştırılmalı

Avatar
Hak Hukuk 2024-01-24 21:10:15

Siz ne anlatıyorsunuz? Belediye işi soygun işidir! Belediye denilen kurum siyasilerinin rantı için vardır.