Sungurlu CHP’ye tepkili

AK Parti Sungurlu İl Genel Meclis Üyesi Alaettin Tosundereoğlu, Sungurlu'da temeli atılan fabrikalara yönelik itirazları nedeniyle CHP'ye tepki gösterdi.

03 Eylül 2022 Cumartesi 14:16
Sungurlu CHP’ye tepkili

AK Parti Sungurlu İl Genel Meclis Üyesi Alaettin Tosundereoğlu, “Sungurlu OSB’de yerimiz var, talep edilmesi üzerine Sayın Tufan Köse’ye heykel fabrikası için yer verebiliriz, istedikleri zaman heykel dikebilirler oraya."dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TEMELİNİ ATMIŞTI

Sungurlu Gazetesi'nin haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın temel atma törenini gerçekleştirdiği Sungurlu’da ki barut, fişek ve kapsül fabrikalarının yeri ile ilgili tartışmalar İl Genel Meclisi Toplantısına da yansıdı.

TUFAN KÖSE’YE İNCE MESAJ

İl Genel Meclis Üyesi Alaettin Tosundereoğlu, burada yaptığı konuşma da, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse’yi referans göstererek fabrikalar için yaptığı eleştirilere cevap verdi. Tosundereoğlu, “Sayın Tufan Köse keşke Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’ni görse de ondan sonra yorum yapsaydı. Gerçi gelmiyor Çorum’a da! Bu fabrikalar Milli Savunma da Türkiye ekonomisine, Çorum ekonomisine ve Sungurlu ekonomisine katkı sağlayacak. OSB’de yerimiz var, talep edilmesi üzerine Sayın Tufan Köse’ye heykel fabrikası yeri verebiliriz, istedikleri zaman heykel dikebilirler oraya. Gelmediği yere yorum yapmayacak.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 03.09.2022 14:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gramcik 2022-09-03 19:50:10

Bu meclis uyesinde gram akıl yok. Bilgisi olmadan fikir sahibi olmuş. Senin çapın yetmez bu işlere. 2 metre kilit taşına benzemez bu işler.

Avatar
CHP 2022-09-03 19:52:32

Merak etme chp ile Ahlatci birbirine düşman değil yolyapar abin bu işleri yoluna sokar. Sen kendi makamını korumana bak.

banner165