Surda gedik açmaya çalışıyorlar, başaramayacaklar

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, "Surda bir gedik açmak istiyorlar. Ama başaramayacaklar."dedi.

27 Mart 2024 Çarşamba 12:04
Surda gedik açmaya çalışıyorlar, başaramayacaklar

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, "Emperyal güçlerin içerdeki maşaları tüm şer ittifakı ile genel seçimlerde karşımıza dikildiler ama milletimiz oyunu görüp bunlara fırsat vermediler. Bu nedenle genel seçimlerde başaramadıklarını yerel seçimlerde başarmak istiyorlar. Surda bir gedik açmak istiyorlar. Ama başaramayacaklar."dedi.

‘TÜM BELEDİYELERDE GÜÇLÜ VE İDDİALIYIZ’

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Çorum merkeze bağlı Düvenci Beldesi’nde seçim ileşitim merkezini ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Sinan Eryücel, Belediye Meclis Üyesi Adayı Ahmet Kurtbaş, bazı parti yöneticileri ile beldeye giden Kayrıcı, Düvenci Beldesi MHP Belediye Başkan Adayı İsmail Türk’e destek istedi.

Kayrıcı, partisinin eşit ve adil hizmet anlayışıyla ayırmadan ayrışmadan canla başla daha güçlü bir Çorum için çalıştıklarını,  tüm ilçe ve belde belediyelerinde güçlü ve iddialı olduklarını savundu.

Belediye başkan adaylarının verdiği her sözün kendi sözü olduğunu vurgulayan Kayrıcı, ele ele güç birliği yaparak tüm belediyeleri hak ettiği yere getirebilmek için çalışacaklarını söyledi.

CUMHUR İTTİFAKI RUHU

İttifak yada MHP’nin kendi adaylarıyla yarıştığı seçim bölgelerinde MHP olarak Cumhur İttifakı ruhuna aykırı hiçbir eylem ve söylem içerisinde olmadıklarını anlatan Kayrıcı,  “Biz yapacağımız işi konuşuruz. Birileri biz olmazsak yatırım, hizmet alamazsınız diyorlarmış. Bunların hepsinden haberdarız. Bu can bu bedende bulundukça Düvenci beldemiz başta olmak üzere tüm ilçelerimizin alacağı bir yatırım bir hizmet varsa alacak. Biz buradayız. Ben vekiliniz olarak buradayım ve Çorum’a dair her şeyin takipçisi olacağım.” dedi..

Cumhur İttifakının ülkemiz ve milletimiz için öneminden bahsederek 31 Mart seçimleri öncesinde genelden yerele birlik ülkede dirlik politikası ile hareket ettiklerini anlatan Kayrıcı, "Osmanlı’dan günümüze emperyal güçlerin oyunları bitmedi. Türk milleti ne zaman kafasını kaldırsa bu güçler harekete geçiyor. Bugün Türk Milleti kendi silahını, kendi uçağını yapar konuma geldi. Tüm dünya bundan rahatsız. Çünkü Türk milleti ayağa kalkarsa bölgesinde güçlü olur. Söz sahibi olur. Tüm korkuları bu. Bu emperyal güçlerin içerdeki maşaları tüm şer ittifakı ile genel seçimlerde karşımıza dikildiler ama milletimiz oyunu görüp bunlara fırsat vermediler. Bu nedenle genel seçimlerde başaramadıklarını yerel seçimlerde başarmak istiyorlar. Surda bir gedik açmak istiyorlar. Ama başaramayacaklar."diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.03.2024 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KESANLİ19 2024-03-27 13:48:25

1999-2002 YILLARINDA ÇORUMDA BİRİ BAKAN 3 VEKİLİNİZ (BİRİDE SİZ) VARDI YÖNETİMİ OLDUĞUNUZ HANGİ BELEDİYELERDE BİR YATIRIM VEYA TAŞ TAŞ ÜSTÜNE KOYDUNUZ, AYİNESİ LAFTIR PARTİNİZİN

Avatar
Kadir 2024-03-27 16:09:09

Daha aday çıkaramamışsın sen seçmeni ne derseniz yapacak mı zannediyorsunuz?

Avatar
Hani goremiyoz 2024-03-27 22:33:06

Siz zaten anca belde belediyelerinde , koylerde iddali olursunuz. Adam akilli nerde aday cikardiniz. Resmen Akp'nin yedek lastigisiniz. O yuzden bunlar bos laf.

Avatar
Göktuğ 2024-03-27 21:47:50

Çorumda MHP niye aday cikarmadii,ben ülkücü olarak oyumu zafer partisine vereceğim,MHP adayı yok nasıl olsa

Avatar
çorum 2024-03-28 08:28:59

Memlekete MHP den aday çıkartmadınız. Size ve destekçilerinize oy verilmez. Memlekette MHP bırakmadınız. Şekliniz şemaliniz değişti.

Avatar
Orkun 2024-03-28 19:04:45

MHP Çorum'da aday bulamadiysa biz Ankara'dan getirelim bı ülkücü

Avatar
Biz Çorumlu bir ülkücü olarak adayımız yoksa,bizde zafer partisine oyumuzu veririz bundan sonra 2024-03-29 04:31:15

Göktuğ

Avatar
İskilipli 2024-03-27 15:10:40

Doğru vekilim. Layık olmayan ve hak etmeyen kişiler kabul edilmedi. Kapı kapı parti aradılar. Birde günde canlı yayın yapıyor artı kendi yaptıkları var. Makal aracı pert birde cumartesi gazakiztan olayı var ki
Birde Osmanlı yapı ve renk yapı var