Sürpriz ziyaret

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, eski Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ı ziyaret etti.

18 Şubat 2024 Pazar 18:50
Sürpriz ziyaret

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, eski Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ı ziyaret etti.

PARTİ HEYETİ HAZIR BULUNDU

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Faruk Cıdık, beraberinde Genel Disiplin kurulu Üyesi Ahmet Bölükbaş, İl Başkan Vekili İbrahim Zorlu, Merkez İlçe Başkanı Fatih Yıldıran, Gençlik Kolları Başkanı Seyit Ahmet Güher ile birlikte 2003 ve 2009 yılları arasında Belediye Başkanı olan Turan Atlamaz’ı evinde ziyaret etti.

'TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI, DUASINI ALDIK'

Ziyaret sonrası açıklama yapan Faruk Cıdık, “Değerli büyüğümüz ilimizde 2003-2009 yılları arasında Çorum  Belediye Başkanlığı yapmış Sayın Turan Atlamaz beyin duasını aldık, engin bilgi ve tecrübe deneyimlerini bizimle paylaşan Turan Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki yaşamında değerli başkanımıza rabbimden sağlık sıhhat ve afiyetler dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Wilhelm 2024-02-19 09:52:40

faruk, Sana oy verirler mi ? Düşündün mü bunu faruk ?

Avatar
YİNE BEN 2024-02-20 10:00:13

İNSANLAR MASALLAR YAZDILAR VE KENDİLERİ DE BU MASALLAR İÇİN BİR ÖMÜR HARCADILAR..AMA BİR HİKAYESİ, ÜLKÜSÜ VE SAVAŞI OLANLARA SIRT ÇEVİRDİLER..ONLAR ERMEDİ MURADINA VE GÖKTEN SADECE DÜŞEN ONLARIN KAFASINA ......