Tahtasız'dan tehdit iddiası

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Şeker Fabrikası yöneticilerinin şeker pancarı eken çiftçileri 'şeker pancarı ektirmemekle' tehdit ettiğini iddia etti.

10 Ocak 2024 Çarşamba 23:43
Tahtasız'dan tehdit iddiası

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Şeker Fabrikası yöneticilerinin şeker pancarı eken çiftçileri 'şeker pancarı ektirmemekle' tehdit ettiğini iddia etti.

Geçtiğimiz günlerde Alaca'da bir çiftçi şeker pancarının tarlada çürümeye terk edildiğini ve Şeker Fabrikası'nın ürünleri almadığını ileri sürerek, sorunlarını dile getirmişti. Konunun kamuoyuna yansımasının ardından Alacalı çiftçiyi tarlasında ziyaret ettiğini belirten Tahtasız, o görüşmeden sonra Şeker Fabrikası yöneticilerinin çiftçiyi bir daha şeker pancarı ekmemekle tehdit ettiğini öne sürdü.

'SEN KİMSİN?'

Tahtasız; "Çorum halkı beni nereye çağırırsa ben oraya gelmekle mükellefim. Sen çiftçiye üret demişsin, sen bu çiftçiye pancarı sök bir hafta sonra alacağım demişsin ama zamanında almamışsın. Sen bu konu basına yansıdı, milletvekili gündeme taşıdı diye çiftçiyi tehdit ediyorlar. Sana şeker pancarı ektirmeyeceğim diye. Sen kimsin? Senin haddine değil ki. Şeker fabrikasından yetkililer beni aradı beni tehdit ediyorlar dedi çiftçimiz. Önümüzdeki yıl böyle bir tehditle şeker pancarı ektirmeyecek bir babayiğit varsa görelim dedim. Ben milletvekili olarak çiftçimizin yanındayım." ifadelerini kullandı.

BAŞARANHINCAL'A CHP’DEN ADAYLIK TEKLİFİ’

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Çorum Ticaret ve Sanayi Odaı Başkanı Çetin Başaranhıncal'ın 'CHP'den Belediye Başkanı adayı olacağı' iddiasına ilişkin bir soruya ise" Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Çetin Başaranhıncal arkadaşımız çok değerli bir işadamıdır ve benimde lise yıllarından çok samimi olduğum bir arkadaşımdır.  Tabi ki kendisinin görüşü alınmıştır ama bu anlamda bir kararı yoktur. O kararı kendisi verirse, hangi siyasi partide karar kılarsa başımız gözümüz üstündedir.  Adaylık görüşmelerimiz devam ediyor. Parti meclisimizin, il ve ilçe örgütlerimizin alacağı karar doğrultusunda ayın 15’inden sonra bir netlik kazacağını düşünüyoruz."

Son Güncelleme: 10.01.2024 21:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Batandaş 2024-01-11 07:13:58

Mehmet Tahtasız, emin ol Başaranhıncal yanlış tercih olur emin ol.

Avatar
Yok heri 2024-01-11 07:40:13

Başaranhıncal CHP'nin en ideal adayı olur Çetin başkan birde Ömer A'yı ardından Elvan M'ğı kadrosuna alır tam bir ekip olurkar zamanında Belediyespor'a az kapak atmak için uğraşmadılar tam CHP'lik adamlar

Avatar
Anlamıyorum 2024-01-11 13:03:27

Zamanında Zeki Gül'e şirinlikler yapan etin Başaranhıncal'ı CHP nasıl kabul ediyor.

Avatar
YİNE BEN 2024-01-12 11:48:06

CHP BİTMİŞTİR VATANDAŞ YENİ DOĞACAK BİR MUHALEFET PARTİ LİDERİ BİR IŞIK BEKLİYOR O DA UFUK TA HENÜZ YOK CHP HER ALANDA BİTİK BİR PARTİDİR.....

Avatar
bir 2024-01-13 14:14:57

Teröristler Mecliste üstelik maaş alıyor hdpkklılar dempkklılar İsrail'e uşaklık yapıyor tescilli BELGELİDİR Gazze'ye Filistin'e yapılan doğuda yapıldı birde ALLAH cc korusun vadedilen Toprak diye gelse ALLAH cc korusun şeytana tapan siyonist Yahudilerden korusun Cümleyi Derslerini veriyoruz Zafer YAKINDIR