Tahtasız duyurdu, iktidar temsilcileri sessiz

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, daha önce AK Parti temsilcileri tarafından ihale tarihi verilen Polis Moral Eğitim Merkezi’nin ihalesinin yapılamadığını duyurdu.

20 Ocak 2024 Cumartesi 20:52
Tahtasız duyurdu, iktidar temsilcileri sessiz

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, daha önce AK Parti temsilcileri tarafından ihale tarihi verilen Polis Moral Eğitim Merkezi’nin ihalesinin yapılamadığını duyurdu.

Organize Sanayi Bölgesi’nde 1994 yılında (25 yıl) temeli atılan Polis Okulu’nun yüzde 80’i bittikten sonra depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle kaderine terkedildiğini hatırlatan Tahtasız, Samsun yolu üzerinde ihale tarihi daha önce duyurulan Polis Moral Eğitim Merkezi’nin de ihalesinin yapılamadığını ifade etti.

Cumhur İttifakı Çorum Milletvekilleri’nin geçtiğimiz yılın sonuna doğru yaptıkları ortak açıklama ile Polis Moral Eğitim Merkezi ihalesinin 12 Ocak 2024’te yapılacağını müjdelediklerini hatırlatan Tahtasız, Her seçim döneminde Çorum halkına vaat edilen müjdelerden biri olan Polis Moral Eğitim Merkezi ihalesi belirtilen tarihte (12 Ocak) yine yapılamadığını kaydetti.

Tahtasız, gün ve saat verilen hizmetin sözünü verenlere kastederek, “Seçim öncesi müjdelerle, hayal satmakla Çorum halkını kandırmayın”dedi.

Son Güncelleme: 22.01.2024 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-01-21 12:10:33

Helal olsun Mehmet Tahtasız'a, Çorum ve Çorum'luların sesi olduğu için Mehmet Tahtasız'a sonsuz TEŞEKKÜRLER. Çorum'un diğer MİLELLETVEKİLERİ ne yapıyor, kocaman bir hiç. Çorum dan aldığınız oyların hakkını verin. Çorum ilk defa çalışan bir MİLLETVEKİLİ'ne kavuştu. Mehmet Tahtasız Çorum'un yapılmayan ve yarım kalan bütün yatırımlarının takipçisi oluyor. Helal olsun Mehmet Tahtasız'a sonsuz TEŞEKKÜRLER. Yaparsa kim yapar. Tabi ki de Mehmet Tahtasız yapar. Gerisi hikaye. ANLAYANA.....

Avatar
Çorumlu 2024-01-20 21:51:59

Çorumda Benzeri Yozgatte olen Eğitim merkezleri inşaa edimmeli, örneğin İskilip Irmak veye Oğuzlar baraj bölgesine tesis neden olmasın geçen haftalarda bir bakanlığın Yozgat'daki tesisine il ve ilçe personelleri akın akın gittiler Çoruma gelsin dileceğizde tesis yokki

Avatar
İskilipli 2024-01-21 05:41:58

İskilip Kızılırmak arası artık bitirirsin, özellikle İskilip Osmancık yol ayrımı rampa var ya tarlaya doğru kayma var. Aniden yükselen yol ve sağ doğru çıkış direkt tarladan gidilse göçmen de olamaz yar çok sağda kalır duble yol olmalı. Tosya İskilip yolu canlanacak mı?

Avatar
İskilipLi 2024-01-21 12:10:14

Tosya İskilip yoluna ödenek ayrılma vermı?

Avatar
Doğrucu 2024-01-21 19:47:15

İyi diyorsun ama sayın vekil CHP genel merkezinin günlük harcaması 135 milyon Muş bunun aylık yıllık maliyetini hesaplarsan kaç tane böyle yatırım yapılır daha uçaklardan yazlık saraylardan neler yapılmazdı CHP israfı bırakmalı israf CHP milletin her kuruşunu dikkatlice harcamalı milletine örnek olmalı

Misafir Avatar
İsmail 2024-01-22 00:35:47 @Doğrucu

Chp 10.000 odalı yeni Bi bina yaptı haberimizmi yok günlük harcaması 135 milyon chpde o para nerde fox tv nin haberini sunan kişinin Bi lafı var 200.000 trol besleyeceğinize 200.000 sığır besleseniz ülkenin et sorunu hallolurdu diyor bilmem anlatabildimmi

Beğenmedim! (1)