Tahtasız'ın penceresinden tablo

HP) Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, 31 Mart yerel seçimlerinin genel ve yerel sonuçlarına dair açıklama yaptı.

03 Nisan 2024 Çarşamba 11:18
Tahtasız'ın penceresinden tablo

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yazılı bir açıklama yaparak sonuçları değerlendirdi.

CHP PENCERESİNDEN TABLO

Türkiye genelinde birinci parti olmanın gururunu yaşadıklarını ancak halkın kendilerine yüklediği sorumluluğun da bilincinde olduklarını vurgulayan Tahtasız, Çorum Belediyesi'ni kazanamasalar da Çorum il genel meclisi seçimlerinde birinci parti olarak Çorum halkının gönlünü kazandıklarını söyledi.

4 OLAN BELEDİYE 6'YA ÇIKTI

2019 yerel seçimlerinde 1 olan belediye sayısını 4’e, 6 olan İl Genel Meclisi üyesini de 9’a çıkardıklarını dile getiren Tahtasız, sosyal ve halkçı belediyecilik hizmetlerini Mecitözü, Oğuzlar ve Kargı ilçesinde, Ortaköy Aşdağul beldesinde uygulama şansı verdiği için seçmenlere teşekkür ederek, şunları söyledi:

'TÜRKİYE KIRMIZIYA BOYANDI'

“31 Mart seçimleri halkımızın geleceğe dönük umutlarını yeşertmiş, güzel ülkemizin 14 Büyükşehir, 21 il, 337 ilçe ve 61 beldesini şanlı bayrağımızın rengi olan kırmızıya boyamıştır. Bu seçim halkımızın partimize ve adaylarımıza gösterdiği teveccühle gelecekte kazanacağımız çok daha büyük zaferlerin ilk adımı olmuştur. Milletimiz ekmeğini küçültenlere, huzurunu bozanlara, demokrasiyi ezenlere, hukuk devletini çökertenlere açık bir mesaj vermiştir. İktidarın görmezden geldiği emekliler, çiftçiler, emeklilik ve staj mağdurları, atanamayan öğretmenler, atanamayan sağlıkçılar, işsiz gençler, evine ekmek götürmeye çalışanlar, hayat pahalılığı ve yüksek kiralar altında ezilenler kısacası yok sayılanlar ülkeyi yönetenlere açık bir mesaj vermiştir..

'KİMSEYİ AYIRMADAN, ÖTEKİLEŞTİRMEDEN'

Partimize de çok önemli bir sorumluluk yüklemiştir. Kimseyi ayırmadan, kimseyi ötekileştirmeden tüm kesimleri kucaklayarak, ülkemizin geleceğini hep birlikte, umutla kuracağız. Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında olduğu kadar yereldeki başkanlarımızla da iktidarın halktan ve halkın sorunlarından uzak politikalarına karşı denetleyici ve engelleyici bir güç olarak dimdik duracağız. Halkımızın gönlünde filizlenen umudu büyüteceğiz. Yeni kazanılan illerimizi, ilçelerimizi beton ve rant belediyeciliğinden kurtarıp halk odaklı sosyal belediyeciliği dalga dalga yayacağız. Halkımızın oylarına sahip çıkarak, onların ve dolayısıyla kentlerin yüzünün gülmesi için yılmadan hizmet üreteceğiz. Yerelden aldığımız güçle 2028 seçimlerine kadar iktidara giden yolu hep birlikte açacağız. Ümidimiz ve heyecanımız her zamankinden daha yüksek. Halkımızı asla ezdirmeyeceğiz ve mahcup etmeyeceğiz. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile daha çok, daha çok, daha çok çalışacağız."

'VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİYİZ'

Çorum’da seçilen belediye meclis ve il genel meclisi üyeleriyle birlikte iktidar adayının ve hükümetin Çorum’a yönelik söz ve vaatlerinin takipçisi olacaklarını vurgulayan Tahtasız, Çorum için yapılacak her faydalı işte el birliğiyle çalışmaya hazır oldukları sözünü verdi.
Tahtasız, seçim süreci boyunca özverili bir çalışma yürüten Çorum Belediye Başkanı Levent Çöphüseyinoğlu ve tüm belediye başkanı, il genel meclisi ve belediye meclisi adaylarına, sandıklara sahip çıkan partili ve gönüllülere, sandığa giderek demokratik hakkını kullanan seçmenlere teşekkür ederek, halkın takdiri ile sandıktan çıkan partisinin belediye başkan ve meclis üyelerine başarı diledi.

'ANKARA'DA EMRİNİZDEYİM'

Tahtasız, yeni dönemde görev yapacak tüm belediye başkanlarının ve Çorum halkının Ankara’da emrinde olduğunu sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2024-04-03 12:19:20

Çorum'a ilk defa çalışan ve çalışkan bir MİLLETVEKİLİ'ne kavuştu. Mehmet Tahtasız Çorum için elinden gelen her şeyi yapıyor. Çorum Mehmet Tahtasız ile bam başka bir yere gelecek. Mehmet Tahtasız Çorum'un ve Çorum'luların sesi olmaya devam ediyor. Helal olsun Mehmet Tahtasız'a sonsuz TEŞEKKÜRLER. İyi ki varsın Mehmet Tahtasız, artık Çorum ve Çorum'luların Milletvekili var. Çorum'un Mehmet Tahtasız'a çok ihtiyacı var. Adam çalışıyor. Çalışana saygı göstereceksiniz.

Avatar
Kenan 2024-04-03 13:21:13

Yozgat vefasızlık yaptı Tük yatırımları Çorumdan Aldılar. Şimdi bu durum dile getirilerek yatırımları Havaalanı yollar yatırımları artık çoruma gelsin

Avatar
Hitit19 2024-04-04 15:33:44

Sayın Tahtasız Çorum için büyük bir şans rahmetli Adnan Türkoğlu' dan sonra Çorum için en çok çabalayan milletvekili yolu açık olsun.

Avatar
Destek 2024-04-04 21:33:51

CEHAPE il yönetimi ve siz vekil olarak adayınızın arkasında yeterince durmadınız. Çorum’ da değişim olacaktı. Kıl payı kaçırdınız. Bunda partiniz ve vekil olarak suçlusunuz

Avatar
Doğru söyleyeni 9 köy barındırmaz 2024-04-03 21:03:23

Arkadaş Çorum için çalışıyormuş
Artık yapacaklarını görürüz
Türkiye kırmızıya bürünmüşken
Hizmeti getireceklerse kırmızılar getirecek
8-9 ay olmuş
Söyle çalışmış böyle çalışmış
Ne yapmış
İsim verinde hııı doru diyelim