Teknik adam bakışı: 'Gazi ve İnönü trafiği rahatlatılacak'

CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, Gazi ve İnönü Caddesi trafiğinin rahatlatılacağını açıkladı.

06 Mart 2024 Çarşamba 19:16
Teknik adam bakışı: 'Gazi ve İnönü trafiği rahatlatılacak'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, Gazi ve İnönü Caddelerine giriş ve çıkış yollarının çoğaltılacağını, paralel arka sokakların genişletilerek trafik akışının rahatlatılacağını söyledi.

KAT OTOPARKLARI

1 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarına Gazi ve İnönü Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafı ziyaret ederek devam eden CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, caddedeki otopark sorununu kat otoparkları ve boş parsellerde otopark yapımına teşvik ve desteklerle çözeceklerinin altını çizdi.

O SÖZLER MUTLU ETTİ

Ziyaret ettiği tüm işyerlerinde yoğun ve sıcak ilgiyle karşılaştığını belirten Çöphüseyinoğlu, çok sayıda esnaftan “Yerel seçimlerde seni destekleyeceğiz Başkanım” sözlerini duyduğunu ifade etti. Gördüğü ilgi ve alakadan oldukça memnun kaldığını vurgulayan Çöphüseyinoğlu, ayrıca esnafın sorun ve taleplerini dinleyerek, hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

ŞEHİR GİRİŞLERİNE DEPOLAND

Şehir girişlerine esnafı apartman depolarından kurtaracak Depoland (Kiralık Depolama Bölgesi) projesini hayata geçireceklerini dile getiren CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, esnafı hiçbir konuda ezdirmeyeceklerini, üretim ve satışa destek için yapılması ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydetti.

ESNAF VE STK MASASI

Belediye binasında başta esnaf olmak üzere STK ve meslek örgütlerine çalışma ve toplantı odası vereceklerini vurgulayan Çöphüseyinoğlu, sorunları orada dinleyeceklerini ve çözüm üreteceklerini söyledi. Belediye olarak önceliklerinin her zaman esnaf olacağını belirten Çöphüseyinoğlu, Çorum için proje üreten herkese kapısının açık olacağını ifade etti.

Çöphüseyinoğlu ziyaretlerde İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları, önceki dönem İl ve Merkez ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili eşlik etti.

Son Güncelleme: 07.03.2024 00:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veli 2024-03-06 21:25:03

Sehir girisine depoland projemi bu simdi milletin akliyla alay ediyo bunlar millette esnafta mal cok koyacak depo bulamiyo senin yaptigin depoya koyar sonra mali eksilince gelir alir

Avatar
İki yüzlü 2024-03-07 07:43:38

Seçim zamanı sakallı cübbeliyle el ele tutuşur. Seçimden sonra etmedik ....bırakmazsınız. İki yüzlüsünüz. Ortada proje yok çalışma yok anca boş laflar.

Avatar
Kule... 2024-03-08 13:00:22

Sakallı Cüpbeli takkeli adam, birde renkli gözlük takmış artist gibi...

Avatar
Bos yere umitlenme 2024-03-06 22:34:19

O sakalli cubbeli sana oy vermez. Bosuna umitlenme.

Avatar
Mustafa 2024-03-08 19:43:26

Niye sakallı sarıklılar gözlük takamazmı.