Tokgöz’den Aşgın’a mesaj var

CHP Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Başkan Aşgın'a mesajında, Çorum'un 14 mahallesinde kentsel dönüşüm ihtiyacına dikkat çekti.

24 Ağustos 2021 Salı 13:24
Tokgöz’den Aşgın’a mesaj var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a çağrıda bulunarak, Çorum’un 14 mahallesinde acil kentsel dönüşüm çalışması yapılmasını istedi.

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın “Mahalle Buluşmaları” kapsamında Karakeçili Mahallesi sakinleri ile bir araya geldiğini ve burada Yüzevler’in kentsel dönüşüme ihtiyaç duyduğunu söylediğini hatırlatan Tokgöz, “Sadece Yüzevler değil, Çorum’un dört bir köşesinin kentsel dönüşüme ihtiyacı var” dedi.

Aşgın’ın Belediye Başkanı adayıyken Çorum’u tümden kucaklayacağını ve her mahalleye eşit hizmet götüreceğini vaat ettiğini hatırlatan Tokgöz, Aşgın’dan sözünde durmasını istedi.

Başta Çöplü, Gülabibey, Karakeçili, Kale olmak üzere Ulukavak, Mimar Sinan ve Bahçelievler Mahallelerinde de acil kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan alanlar olduğunu kaydeden Tokgöz, ayrıca Yüzevler sakinlerine verilen %20 emsal verme vaadinin diğer mahallelerde de uygulanmasını talep etti.

Çorum’un deprem bölgesinde bulunduğu gerçeğinden hareketle biran önce kentsel dönüşüme ihtiyacı olan yerlerin belirlenmesi gerektiğini dile getiren Ulaş Tokgöz, ayrıca göze nahoş gelen çirkin ve eski yapılarında yenilenerek artık şehrin kabuk değiştirmesinin zamanının geldiğini ifade etti.

CHP’liler olarak Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Tokgöz, Aşgın’ın her mahalleye eşit hizmet götüreceğinden de herhangi bir şüphe duymak istemediklerini sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 24.08.2021 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2021-08-24 15:34:13

Başkanın hergün gazeteye çıkmak gibi daha önemli işleri var. Bugün de NTV'ye çıkmış makam arabası bakımı yaptırdım diye. Acaba kaç para ödendi bu reklam haberi için?

Avatar
Çorumlu 2021-08-25 08:41:06

Sayın Tokgöz %20 emsal sözü diye bir şey yok bazı şartlar var bu şartlara uygun olan her yere emsal artışı veriliyor zaten Başkan Bey bunu dile getirdi.

Avatar
Çorumlu 2021-08-25 10:26:59

Sayın Tokgöz %20 emsale çıkardı diye bir şey yok riskli yapı raporunu alan, arsa m2 si 2500 m2 den büyük olan her yerde emsal artışı verilebiliyor.100 evlere özel bir durum değil bu...