Tüm meclise brifing, kaldırımsız yer kalmayacak

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi/Sosyolog Hüseyin Çalışkan, insan kıymetli projelerini detaylandırdı.

04 Ocak 2024 Perşembe 14:59
Tüm meclise brifing, kaldırımsız yer kalmayacak

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi/Sosyolog Hüseyin Çalışkan, insan kıymetli projeler başlığında seçim sonrası  tüm belediye meclis üyelerine birim müdürleri tarafından brifing verileceğini, şehir içinde eksik yaya kaldırımlarının yapılacağını, yaya yolu olmayan yer kalmayacağını açıkladı.

İşte o proje:

İNSAN KIYMETLERİ PROJELERİMİZ

9-TÜM BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZE BRİFİNG

Seçim akabinde, tüm partilerden seçilen Belediye Meclis Üyelerimize, tüm Birim Müdürleri tarafından brifing verilecek ve bu sayede Meclis Üyelerimizin Belediyeyi daha iyi tanıması sağlanmış olacaktır.

Birimler tarafından bilgilendirilen Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediye ve Belediyeciliğe hakim olarak Meclis Üyeliği yapacakları gibi, hakkaniyetli ve yapıcı eleştiriler ile fikir ve proje geliştirmede, bu brifing bilgileri yol gösterici olacaktır.

TEKNİK ALT YAPI PROJELERİMİZ

8-ŞEHİR İÇERİSİNDE Kİ EKSİK YAYA KALDIRIMLARININ YAPIMI

Özellikle şehrin içinde ki yol güzergahlarımızda, tretuvarsız-yaya kaldırımsız yol ve sokak kalmayacaktır. Eksik olan tretuvarlar-yaya kaldırımları hızlıca yapılacak ve vatandaşımız "acaba ardımdan araç geliyor mu?" diye, ardına bakarak yürümek zorunda kalmadan, yoluna güvenle devam edecektir.

Ayrıca, tretuvar-yaya kaldırımlarımızın kaplama malzemelerinde zaman içinde yerinden oynamadan dolayı, üzerine bastığımızda, üzerimize su ve çamur sıçratan kaplamalar, mevsim şartları ne olursa olsun elden geçirilecek ve sabitlenerek su ve çamur sıçratmayacak hale getirilecektir.

Durmak yok yola devam, takibe de devam. Yolda özel, menzilde güzel.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma Ablanın Nasihatı 2024-01-04 22:25:57

Sakal bırakmadan,farklı renkte çizgili takım elbise ile fotoğraf çektirmeden,haberin son cümlesindeki yerden referans mektubu getirmeden adaylık olmaz.