Tuncay Yılmaz'a yalanlama

AK Parti SKM Başkanı Mustafa Kılıç, CHP Belediye Meclis Tuncay Yılmaz’ın, Cumhur İttifakı seçim bürosuna ilişkin açıkladığı iddiaları yalanladı.

29 Şubat 2024 Perşembe 00:18
Tuncay Yılmaz'a yalanlama

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Mustafa Kılıç, CHP Belediye Meclis Grup Başkan Vekili ve Meclis Üyesi Adayı Tuncay Yılmaz’ın şahsi sosyal medya hesabında paylaştığı ve basında yer alan haberi yalanladı.

'KÖR KURUŞA TENEZZÜL ETMEDİK'

‘Biz göreve geldiğimiz günden beri kör kuruşa tenezzül etmedik. Yetimin malına göz dikmedik. Kamu kaynaklarını boşa harcamadık.’ diyen AK Parti SKM Başkanı Mustafa Kılıç, geçtiğimiz 5 yılda Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın nasıl bir belediyecilik anlayışı ile bu aziz millete nasıl hizmet ettiğinin çok iyi bilindiğini ifade etti.

‘AŞGIN KAMU MALINA TENEZZÜL ETMEZ’

SKM Başkanı Mustafa Kılıç yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Halil İbrahim Aşgın, kamu malına tenezzül etmez. Belediye mülklerini ücretsiz olarak seçim çalışmaları için kendisine tahsis etmedi, etmez. Buna Çorum’da yaşayan hiç kimse ihtimal vermez. En çok da 5 yıldır Belediye Başkanımızı yakından tanıyan Tuncay Yılmaz, böyle olmadığını bilir. Tuncay Yılmaz’ın bahsettiği seçim büromuz 27 Şubat tarihi itibariyle açılmış ve açıldığı günden 31 Mart tarihine kadar olan kirası 15.000 TL olarak ödenmiş, yine afişlerin asılması için ihtiyaç duyulan vincin kirası da 350 TL olarak Belediyemiz veznelerine ödenmiştir.

‘31 MART’I ZAFERLE TAÇLANDIRACAĞIZ’

Belediye Başkanımız ve Cumhur İttifakımızın Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ile 31 Mart Seçimlerini zaferle taçlandıracağız. Dostluk havası içerisinde giden yerel seçim çalışmalarına asılsız, mesnetsiz, yakışıksız, iftiraya varan kem sözlerle leke düşürmeye çalışmaktadırlar. Bugün kendi sosyal mecralarında ve yerel basına servis ettikleri haberlerle kıymetli hemşehrilerimizi yanıltmaya yönelik siyasi parti temsilcisini kınıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız – Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın temiz, ahlaklı, dürüst siyaset ilkelerine asla halel getirmedik. Biz Sayın Belediye Başkanımıza sonuna kadar güveniyoruz. Onun şaibeli, kamu malına halel getirecek bir eylemde bulanmayacağına eminiz. Kişi herkesi kendisi gibi bilir. Allah muhafaza, bu yalanlar beyanlarda bulunanlar göreve gelseler demek ki kamu kaynaklarını hoyratça harcayacaklar.

‘BU MİLET SİZE EMANETİ TESLİM ETMEZ’

Kakafonilerle kamuoyunu yanıltıcı, tezviratlardan medet uman bu tür zihniyetler şunu çok iyi bilsinler ki, bu millet sizlere emaneti teslim etmeyecek. Emanetin sizlere teslim edilemeyecek kadar kutsal olduğunun şuurunda ve idrakindedir.

‘SEÇİM SÜRECİNİN KİRLETİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ’

Sözlerimin sonunda şunu bir kez daha belirtmek istiyorum ki, seçim sürecinin kirletilmesine asla izin vermeyeceğiz. Niyetleri kötü olanlarla asla aynı tarafta olmayacağız. Yalan yanlış açıklamalarla kamuoyunu yanıltanlara asla pirim vermeyeceğiz. Bu yalanlarına kıymetli basınımızın alet olmasına gönlümüz razı gelmeyecek. Basınımızı da kullanarak yalanlarının daha fazla yayılmasına mani olmak için var gücümüzle çalışacağız.

Bu vesileyle 31 Mart yerel seçimlerinde şehrimize hizmet etmek için yola çıkan adaylarımızı başta Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Dr. Halil İbrahim Aşgın olmak üzere tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Son Güncelleme: 29.02.2024 00:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vay vay 2024-02-29 10:01:03

Sayın Nebati'nin Meclise gelmeyip, oy kullandığına dönmesin bu seçim bürosu işi?

Avatar
Doğrucu 2024-02-29 09:33:59

Bu kibir ne yahu...Bu millet size teslim etmez diyorsun ama, CHP li bir doktor uzun yıllar belediye başkanlığı yapmadı mı? Sonra kamu malını sadece kendine ayırıp, laf olmasın diye kendi tespit ettiğin parayı yatırmakta olmaz. Niye orayı ihaleye açmadınız. Belki başkası daha çok kira öderdi. Sonra ne öyle şımarık bir üslûp. Biraz alçak gönüllü olun...

Avatar
Bilen 2024-02-29 10:30:10

Yalan dilinizde yuva yapmış.
1-Hangi ihale ile kiraladınız sözleşme nerede?
2-350TL ile bırakın vinci taksiye binebilirmisiniz?
3-Afiş ve giydirmelerin ücretini belediye mi ödedi? Şahsen ödendiğini iddia ediyorsanız fatura ve ödeme dekontu var mı?
4-Bu seçim merkezinin elektrik boya vs tamir ve bakımını belediye ekipleri mi yaptı?
5-Bu seçim merkezinin masa sandalye ikramları belediyeden mi karşılanıyor?
6-Bu seçim merkezinde hizmet eden belediye personeli var mı?
Bu kadar yeter ben bunların cevabını biliyorum zaten sizde mertçe doğruları söyleyin bakalım ne kadar dürüst olduğunuzu görelim.

Misafir Avatar
Ömer 2024-02-29 12:08:41 @Bilen

Çok doğru yazmışsınız.Bu billboardlardaki başkanın reklamlarını nerede bastırmış kaç tl ödemiş ve billboard kirasını nasıl ödemiş. Bunları da şeffaf olarak bi açıklasalar da vatandaş da bilse. Belediye bütçesinden ödeniyorsa gerçekten çok yazık haramdır. Ben bilmediğim için soruyorum. Çünkü çok fazla görüyoruz. Çorum'un dört bir yayını donatmış. Valla cebinden yapıyorsa helal olsun. Yoksa zehir olur.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Çorum ne çekiyor rantcilardan 2024-02-29 03:50:27

Her devrin önde gidenler.yillar öncede hastaneyi firmasınin yanına çamura getirip rant sağlamak için sadece bu süru insanın vebali omuzlarında olanlara zerre güvenilmaez..

Avatar
Çorum 2024-02-29 10:14:49

Minareyi çalan kılıfını hazırlar.... Herşeyi kitapina uydurmada üzerlerine kişi yok....ak partiye nede CHP'ye hiçbirine oy yok...

Avatar
Cört Mıstık. 2024-02-29 11:22:42

Musti iyi tanırım seni,rant için bu kadarda manevraya gerek yok,zaten durumun iyi.

Avatar
Çorumlu 2024-02-29 06:08:13

Alnının Ak ı ile Aşkla çalışan başkan Aşkın

Misafir Avatar
Çorumlu 2024-02-29 13:16:34 @Çorumlu

Sende haklısın fenomenlik peşinde koşmak reklam yapmak zor iş

Beğenmedim! (0)