Tuncay Yılmaz'dan mesaj var

CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Tuncay Yılmaz, seçim sürecinin kardeşlik atmosferinde tamamlanması temennisinde bulundu.

20 Mart 2024 Çarşamba 00:26
Tuncay Yılmaz'dan mesaj var

CHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Tuncay Yılmaz, yerel seçimlere sayılı günler kala siyasi partilerin centilmence bir yarış içinde kampanya sürecini götürdüklerini belirterek, progpaganda döneminin şehrin kardeşlik iklimini, birlik ve bareberliği bozmadan tamamlanmasının en büyük temennileri olduğunu açıkladı.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yapıtğı paylaşımda şu görüşlere yer verdi:

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

"31 Mart 2024 günü yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerine sayılı günler kala şehrimizde devam eden kampanyalarda şu ana kadar gayet seviyeli nezaket kuralları çerçevesinde devam eden seçim sürecinin kardeşlik iklimini, şehrimizin birlik beraberliğini bozmadan tamamlanması en büyük dileğimiz ve isteğimiz.

PROFİLLER VE BELEDİYECİLİK KONUŞULMALI

Seçim kazanmak uğruna kara propaganda yaparak bölgecilik, yörecilik, mezhepçilik, şovenistlik yapmadan sadece aday profillerinin, projelerin, dürüst, şeffaf ve hesap verebilir belediyeciliğin konuşulup tartışılması en büyük isteğimiz.

TÜM YURTTAŞLARA SANDIK ÇAĞRISI

Bu bağlamda tüm yurttaşlarımızı 31 Mart'ta sandığa davet ediyorum."

Son Güncelleme: 20.03.2024 00:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-03-20 04:31:36

Doğru, ilçemizin Pırlanta adayı Çizikci başkan ın en büyük favori olmasından memnun olmayan cenah sahte hesaplar açarak olumsuzluk oluşturma çabaları beyhude
" Mahkeme kadıya mülk değil" sözünden yola çıkarak kimler kalkmadı koltuktan, ama oturduğu dönemde bakalım ne ????? var.