Tuncay Yılmaz teşekkür etti

CHP Belediye Meclisi Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, baz istasyonu meselesine dikkat çekti, sorunun çözüme kavuşturulmasına teşekkür etti.

15 Kasım 2019 Cuma 12:09
Tuncay Yılmaz teşekkür etti

CHP Belediye Meclisi Grup Başkanı Tuncay Yılmaz, Ulukavak Mahallesi7nde yaşanan baz istasyonu probleminin çözüme kavuşturulmasından dolayı teşekkür ederken, halkın haklı taleplerinin her zaman arkasında olduklarını açıkladı.

İşte Yılmaz’ın o açıklaması;

“Şehrimiz için tüm siyasetçilerin yapabileceği en önemli katkı toplumsal barışın tesis edilmesidir. Asgari müştereklerde buluşarak itidalli bir siyaset anlayışı ile hareket etmek siyasiler olarak hepimizin görevidir. Yaklaşık olarak bir haftadır şehrimizin en büyük mahallesi olan Ulukavak Mahallesi halkının haklı talepleri neticesinde meydana gelen gerginliğin bugün çözüme kavuşması bizleri mutlu etti. Şehrimizdeki meydana gelen gerginliğin hiç kimseye bir faydası yoktur. Halkımıza rağmen bu şehirde hiç kimse kamusal alanda ve siyasette var olamaz. Demokrasinin en önemli yapı taşı vatandaşımızdır. Vatandaşımızın sağlığı, huzuru, mutluluğu, yaşam kalitesine zarar verebilecek kişi ya da faaliyetlerin aklı selim ile çözüme kavuşturulması hepimizin görevidir. Haklı davalarında hak ettikleri sonucu alan ve mahallelerinin çocuklarının, vatandaşlarının sağlığının her şeyden önemli olduğunu gösterdikleri dik duruşla ortaya koyan mahalle halkımıza ve bu gergin ortamın son bulmasını sağlayan yetkililere şehrimizin barış ortamına sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. Halkımız her zaman başımızın tacıdır. Haklı taleplerde bulunan ve bu taleplerini demokratik sınırlar içerisinde ortaya koyan tüm vatandaşlarımızın her zaman destekçisi olacağız. Vatandaşımızın sorunlarının çözüme kavuşmasında gereken gayreti gösteren siyasetçi ve  bürokrat tüm yetkililere  teşekkür ediyoruz Tek kırmızı çizgimiz vatandaşımızın huzur ve mutluluğudur.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165