Vaadlerini bu sözlerle duyurdu

AK Parti Çorum Belediye Başkan A. Adayı Muhsin Dere, Memur-Sen’i ziyaretinde Çorum için somutlaştırdığı bazı taahhütlerine açıkladı.

09 Aralık 2023 Cumartesi 14:43
Vaadlerini bu sözlerle duyurdu

AK Parti Çorum Belediye Başkan A. Adayı Muhsin Dere, Memur-Sen’i ziyaretinde Çorum için taahhütlerine açıklık getirdi.

Kentin potansiyelini harekete geçireceklerini belirten Dere, tüm kesimlerle işbirliği yapacaklarını, turizm ve tanıtıma ağırlık vereceklerini, Çorum’a her alanda süper lige taşıyacaklarını, şehir içi ulaşım problemini çözeceklerini, güçlü bir ekip kuracaklarını vaad ederken, şehrin sorun ve önceliklerini belirlemeyi sağlayacak fotoğrafın iyi çekilmesi gerektiği görüşünü savundu.

ÇORUM’UN POTANSİYELİNİ HAREKETE GEÇİRECEĞİZ’

AK Parti Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Dere, seçim çalışmalarına Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Okumuş ve bağlı sendikaların şube başkanlarıyla ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek sürdürdü. Dere sendika ziyaretinde hem tanıştı, hem sorunlarını ve taleplerini dinledi, hem de yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.

‘TÜM KESİMLERLE İŞBİRLİĞİ YAPACAĞIZ’

Çorum’un müteşebbis ruha sahip insanların bulunduğu bir memleket olduğunu dile getiren Muhsin Dere, Çorum’da her alanda gelişimi sağlayacak potansiyelin bulunduğunu, başta valilik, belediye, üniversite olmak üzere tüm kesimleri harekete geçirecek işbirliğinin sağlanması halinde çok önemli projelerin hayata geçirilebileceğinin vurguladı. Dere; “Çorumu, sanayi alanında tüm aktörleri harekete geçirip bir sanayi üssü haline getireceğiz” dedi.

‘TURİZM VE TANITIMA AĞIRLIK VERECEĞİZ’

Çorum’un kendi insanlarının girişimleriyle oluşturduğu sanayi ruhunun daha geliştirilip büyütülebileceğinin altını çizen  Dere, Türkiye’nin birçok büyükşehrinde bile yapılamayanların daha fazlasının Çorum’da yapılabildiğini söyledi.

İNANÇ TURİZMİ VURGUSU

Sanayinin yanında çok köklü bir tarihi geçmişe ve kültüre sahip olan Çorum’da turizmden yeteri kadar faydalanılması için tanıtıma ağırlık verileceğini ifade eden Dere, özellikle de Süheyb-i Rumi, Ubeydi Gazi ve Kerebi Gazi gibi 3 sahabenin bulunduğu Çorum’da inanç turizmi konusunda da adımlar atılması gerektiğini kaydetti.

TURZİMDE ALT VE ÜST YAPI

Turizm gelirlerinin artırılmasının sadece bir alanın geliştirilmesiyle veya tanıtımla olmayacağının kaydeden Muhsin Dere, Çorum’da mutlaka konaklamaya yönelik yatırımların yapılması gerektiğini, en az bir tane daha 5 yıldızlı otelin şehre kazandırılmasının zorunlu olduğunun altını çizdi.

‘ÇORUM’U HER ALANDA SÜPER LİGE ÇIKARACAĞIZ’

Çorum’un her yönüyle süper lige çıkması için projelerinin olduğunu açıklayan Dere, belediye başkanı seçilmesi halinde söz konusu projeleri disiplinli bir şekilde çalışarak tek tek hayata geçireceklerini savundu.

ŞEHİR İÇİ ULAŞIM İÇİN TARAMVAY SÖZÜ

Çorum’un yerelde de ciddi sıkıntıların olduğunu, bunların başında da trafik ve kentleşmenin geldiğini anlatan Muhsin Dere, şehir trafiğini rahatlatmak için tramvay projesi hazırladıklarını ve bunu mutlaka hayata geçireceklerini belirtti.

‘KENTSEL DÖNÜŞÜM KAÇINILMAZ’

Çorum’un deprem fay hattı üzerinde bir kent olduğunun, yaşanabilecek büyük bir depremde çok ciddi sıkıntıların yaşanabileceğini hatırlatan Muhsin Dere, biran önce kentsel dönüşüm şart olduğunu, başta eski yapılaşmaların bulunduğu semtler olmak üzere kentsel dönüşüme hemen başlanması gerektiğini vurguladı.

‘ÇORUM’UN FOTOĞRAFINI DOĞRU ÇEKMEK LAZIM’

Çorum’un fotoğrafını doğru çekmek istediğini ve bunun için de hazırlık içerisinde oldukları projelerine katkı sağlaması adına ziyaretlerde bulunarak halkın görüşlerini aldığını anlatan Dere, Çorum halkının ne istediğini görerek, ona göre hareket edeceğini dile getirdi.

GÜÇLÜ BİR EKİP KURACAĞIZ

Dere, güçlü bir ekip kurarak, tek dertlerinin çözüm bekleyen sorunları çözmek, Çorum halkının huzur, refah ve müreffeh bir şekilde yaşam sürdürmelerini sağlamak olduğunu ifade etti.

SENDİKACILAR ‘HEYECAN VERİCİ’ BULDU

Memur-Sen İl Temsilcisi Fatih Okumuş da, Çorum Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Dere’nin Çorum için yapmayı planladığı düşüncelerinin heyecan verici olduğunu dile getirerek, kendisine çıktığı yolda başarılar diledi.

Son Güncelleme: 09.12.2023 12:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
EMC 2023-12-09 20:55:18

Muhsin Dere Çoruma Değer Katar

Avatar
Masada proje 2023-12-09 16:22:10

Tramway projesi için zemin etüdü çalışmalarına hüç denk gelmedik. Ulaştırma Bakanlığında bir koltuğa göz kırpmak için aday adayı olmuş demek ki. Miillette buna inanıp başkanı darlayacak tramway diye şimdi. Yazık.

Avatar
F.Ç 2023-12-09 21:32:21

Aşsa Memur-Sen de bir tane kadın yönetici. Kadın Memur-Sen üyelerinin çok büyük yanlışı. Eğer memur sen engelliyorsa daha büyük yanlış…Yazıkk

Avatar
Yusuf 2023-12-09 22:09:14

Değer katma şurda dursun, Çorum'a hem yazık, hem de kazık olur...

Avatar
Ahmet 2023-12-10 00:03:37

Seçim zamanı masal ve ninni çok söylenir. Aday olmayanlar taptaze yeni yüksek maaşlı bir yerlere atanır. Çorum da yerinde kalır. Bunların boşs hatta palavra sözlerine doyduk.

Avatar
Hakkı 2023-12-10 00:05:00

7500 lira em-mekli maaşına Hükümet ne yapacak? Hükümete baskı yapacak mı? 75 bu siyasi ağaların bir akşam yemeğinin parasıdır. Millete bir ay geçinin diyorlar.

Avatar
İhsan 2023-12-10 00:07:06

Bakan yardımcısı iken hangi gariban çorumlunun elinden tutmuş!!!!! Mehmet AĞAR EMniyet Genel Müdürü iken ELazığdan Polisliğe talebi olan hemen hemen hiç birisi reddedilmedi. Muhsin ağa kaç kişiye VESİLE olmuş.?????!!! Gelmiş masal anlatıyor. Masallar akıldışı saçma sapan çocuk uyutma öğütleridir.

Avatar
Ömer 2023-12-10 00:08:40

Üst düzey yönetivilik yapmış uçup koşuyor? Hangisine hakkınla geldin?Derler. MSB Bkn Yrd. Askerliği ne bilir? Silahı mühimmatı ne bilir? TSE de de görev yap. TSK da nasıl bir iş???