Vahapoğlu'ndan dikkat çeken yorum

MHP Bursa Milletvekili hemşehrimiz M. Hidayet Vahapoğlu, ABD Başkan Adayı Biden'in skandal sözleri üzerine bir soruyu gündeme taşıdı.

17 Ağustos 2020 Pazartesi 00:50
Vahapoğlu'ndan dikkat çeken yorum

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili hemşehrimiz M. Hidayet Vahapoğlu, ABD Başkan adayı Joe Biden'in açıklamalarıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
Vahapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi; “Biden sıradan biri değil, daha önce Senatörlük ve Başkan Yardımcılığı yapmış bir isim. O, ABD’nin ‘kurudukça sulanan, yeşerdikçe budanan ülke Türkiye’ hedefini seslendiriyor. TC’nde Devlet aklı bunları bilir. Sakın CHP ve yörüngesindekiler ile PKK gaza gelmesin hüsrana uğrarlar. Biden’in saçmaladığı konuşması görüntülü ve yazılı olarak 17 Ocak 2020’de New York Times’in internet sitesinde yayınlanıyor. Washington Büyükelçimiz Kılıç yeni tepki veriyor. Akla kırk soru geliyor. Ben basit olanı sorayım. ABD Büyükelçimiz uyuyor mu? Yoksa başka şey mi var?”

Son Güncelleme: 17.08.2020 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2020-08-17 10:03:59

Amerika malvarlığı araştırması yaparız dedikten sonraki suskunluk dönemi vardı, video da o döneme denk geldiği için susulmuştur. Beka böyle bir şey işte, malvarlığına yenik düşebiliyor.

Avatar
Tarih affetmez. .. 2020-08-17 10:47:53

1950 lerden sonraki siyasetçilerin söyledikleriyle yaptığı icraatlara bakılırsa;kimlerin memleketin ekonomisini ve bağımsızlığını teslim ettiğini görürsünüz. Eyyy..Amerika...

Avatar
Benden söylemesi 2020-08-17 12:16:10

Uyku sorusu partiden ihraç nedeni olabilir.Aman ha!Dikkat et.Enginyurt için de geçmişte uyarıda bulunmuştum.Dinlemedi.

Avatar
Ahmet adlı bilmişe 2020-08-17 18:32:07

ABD vaz mı geçmiş mal varlığı araştırmasından sebebi zamanı ne olursa olsun adam senin bağımsızlığına dil uzatıyor senin derdin hala siyaset