Vizyoner bakış ve samimi bir dil

AK Parti İskilip Belediye Başkan Adayı İsmail Çizikçi, Çorum’un yerel ve yaygın basın temsilcilerini ağırladı. vizyonel bir bakış, samimi bir dille hedeflerini özetledi.

24 Şubat 2024 Cumartesi 16:15
Vizyoner bakış ve samimi bir dil

MUSTAFA DEMİRER

AK Parti İskilip Belediye Başkan Adayı İsmail Çizikçi, Çorum’un yerel ve yaygın basın temsilcilerini ağırladı.

AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mehmet Demirci ve İstanbul'da ikamet eden işadamı hemşehrimiz Mustafa Sinan’ın da hazır bulunduğu buluşma samimi sohbet havasında geçti.

Uzun yıllar bürokrat bulunduğu makamlarda başarıyla hizmet eden, memleketi İskilip ile irtibatını hiç kesmeyen İsmail Çizikçi, bu kez doğup büyüdüğü topraklara vefasını göstermek hedefiyle AK Parti İskilip Belediye Başkan Adayı oldu.

İlçe girişinde şirin bir kafeteryada basın mensupları ile çay sohbetinde bir araya gelen Çizikçi, hem insanı hem toprağı mümbit İskilip için sosyal alandan imara, tarihi dokudan turizme, tarımdan organize sanayi bölgesine kadar çok sayıda hedefini vizyonel bakış açısı ve samimi bir dille özetledi.

Özlenen İskilip’i geri getireceklerini söyleyen Çizikci, belediyenin gereksiz yere akan musluklarını keseceklerini ve mali disiplinini sağladıktan sonra, kaynakları ilçenin her yönüyle gelişmesi yönünde kullanacaklarını aktardı.. Bunların yanında İskilip’in devlet yatırımlarından da en iyi şekilde yararlanmasını sağlayacaklarını aktaran Çizikci, tek dertlerinin İskilip ve İskilip’e hizmet olduğunu kaydetti.

Çizikçi, daha sonra ilçe merkezinde konuklarına mini bir tarih turu yaptırdı.

Son Güncelleme: 24.02.2024 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-02-24 18:08:30

İskilip 5 yıldır geri vitese takdı gidiyor şimdiki başkan bilbordlarda, temin ettiği matbaalarda bastırdığı gazetelerde ücretsiz dağıttığı bu yayınlarda kendini övüyor ama artık rüyalar yok gerçek ortada Alnının Akı ile İskilip güzelleşecek, eski benliğine, saflığına kavuşacak