Yeni Alaca için vaadler

Alaca Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Eyvaz, seçim çalışmaları kapsamında resmi...

28 Şubat 2014 Cuma 10:30
Yeni Alaca için vaadler

Alaca Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhammet Eyvaz, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum, kuruluş ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Seçim çalışmalarına geçtiğimiz günlerde start veren Başkan Eyvaz, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Belediye Başkanı Muhammet Eyvaz’a ziyaretlerde AK Parti İlçe Başkanı Ümit Tokgöz, Gençlik Kolları Başkanı Emre Çağlar, meclis üyeleri ve parti üyeleri eşlik etti.

Esnafı ziyaret eden ve bol kazançlar dileyen Eyvaz, belediye ve hükümetin yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgiler vererek, yeni yapacağı projeler ile ilgili de paylaşımlarda bulundu.

Zile Caddesi’nde esnafla bir araya gelen Başkan Eyvaz, gezi esnasında kıraathanede mola vererek burada vatandaşlarla sohbet etti. Eyvaz, yeni dönemde yapılacak olan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

“İÇME SUYU ALACA İÇİN ÖNEMLİ”

İçme suyu arıtma tesisi çalışmalarıyla ilgili vatandaşa bilgi veren Başkan Eyvaz, “Arıtma tesisimizde çalışmalar devam ediyor. İnşallah bu yıl içerisinde burayı tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Alaca’nın 100 yıllık içme suyu problemi ortadan kalkacak” dedi. Koçhisar barajının tamamlanmasının ardından sulama kanalları içinde çalışmaların başlayacağını anlatan Eyvaz, “Yeni dönemde inşallah bunlarda tamamlanacak” şeklinde konuştu.

TOKİ TAMAMLANDI, İKİNCİ ETABI YOLDA

TOKİ konutlarıyla ilgili de konuşan Eyvaz, “TOKİ konutlarının ilk etabını bitirdik. İnşallah ikinci etabı içinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Yeni dönemde de Alaca’nın gelişmesi adına TOKİ konutlarının ikinci etabına başlayacağız” diye konuştu.

DOĞALGAZ’IN İHALE YAPILDI

Doğalgaz konusunda da bilgiler veren Eyvaz, doğalgaz için abone sayısı hakkında bakanlığın istediği abone sayısına ulaştıklarını ve çalışmaları tamamlayarak BOTAŞ’a sunduklarını hatırlatan Eyvaz, ihalenin de geçtiğimiz haftalarda tamamlandığını belirtti. Eyvaz, belediye olarak doğalgaz için abone işlemlerini kendilerinin yaptıklarını ve isteyen kişilerin belediyeye müracaat ederek abonelik işlemlerini yaptırabileceklerini kaydetti.

“MAHALLELERİMİZE PARKLAR YAPTIK, PARKLARI YENİLEDİK”

5 yıl içerisinde her mahalleye bir park projesini başlattıklarını hatırlatan Eyvaz, “Biz göreve gelmeden önce parklar ve yeşil alan konusunda ilçemiz sıkıntı çekiyordu. Her mahalleye bir park projesini hayata geçirerek birçok mahallemize park yaptık ve mevcut parklarda da ciddi iyileştirme çalışmaları yaptık” dedi.

ÜNİVERSİTE GELİŞİYOR

İlçeye meslek yüksekokulunun gelmesi için gerek hükümet gerekse belediye imkanlarının seferber edildiğini anlatan Eyvaz, “yerleşke sorunu vardı. biz belediyenin binasını üniversiteye devrederek yerleşke sorununu ortadan kaldırdık ve yüksekokulu ilçemize kazandırdık. Şimdilerde kampus yapılıyor. Bölüm sayıları arttırıldı. Öğrenci sayısı da her geçen yıl artıyor” ifadelerini kullandı.

ALT YAPIDA ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

Belediye olarak asfalt, kilit taşı ve kanalizasyon çalışmalarında önemli mesafeler kat ettiklerini söyleyen Eyvaz, 10 yıl aradan sonra ilçeyi sıcak asfaltla tanıştırdıklarını kaydetti. Toprak yol bırakmamayı amaçladıklarını belirten Eyvaz, kilittaşı çalışmalarının her daim devam ettiğini vurguladı.

“HEDEF GELİŞEN VE BÜYÜYEN ALACA”

Başkan Eyvaz, yeni dönem projeleriyle birlikte gelişen ve büyüyen bir Alaca için hizmet etmeye devam etmek istediklerini belirterek, “Her zaman insan merkezli hizmetleri önemsiyoruz. Halkımız tekrar teveccüh gösterirse Alaca gelişmeye, büyümeye devam edecek” dedi.
 

Son Güncelleme: 29.07.2018 00:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.