Yeni döneme hazırlık

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri masaya yatırdı.

21 Kasım 2023 Salı 21:11
Yeni döneme hazırlık

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni dönemde hayata geçirecekleri projelerle ilgili çalışmalarını hızlandırdıklarını açıkladı. Birim müdürleriyle bir araya gelen Başkan Aşgın, göreve geldikleri günden bugüne yaptıkları çalışmaları değerlendirerek yeni dönemle ilgili projeleri masaya yatırdı.

2019 seçimlerinden önce söz verdiği projelerin neredeyse tamamını 5 yıllık döneme sığdırmayı başardıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yeni dönemde de Çorum’un geleceğini şekillendirecek projelere imza atmaya hazırlandıklarını ifade etti.
Dolu dolu geçen yaklaşık 5 yılı başarıyla geride bıraktıklarını belirten Başkan Aşgın, “Göreve geldiğimiz günden bu güne, yatırım ve projelerle dolu 5 yılı geride bırakıyoruz. Bilgi, birikim ve tecrübelerimizle hazırlığını yaptığımız yeni dönemimizde de Çorum’umuzu dev projelerle buluşturacak, Çorum Yüzyılını birlikte inşa edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde durmadan, yorulmadan Çorum için gece-gündüz aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR’

Göreve geldikleri günden beri hizmete sundukları projeleri büyük bir aşkla hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Aşgın, Tarihi Çorum Meydanı, Çorum Kalesi’nin restorasyonu ve Yeni Şehir Projesi gibi birçok çalışmanın devam ettiğini dile getirdi. Başkan Aşgın “Aşkla çalışmak, sadece Hakkın rızasını, halkı duasını hedefe koyarak çalışmaktır. Biz Aşkla çalışmaya, şehrimizi ilmek ilmek dokumaya, bu eserlerin çok daha fazlasını yapmaya, bu şehri tarihi kimliği ile ayağa kaldırmaya inşallah devam edeceğiz. Yapacak daha çok işimiz var, durmak yok aşkla yola devam” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 22.11.2023 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir oy eksik 2023-11-22 14:35:35

İnanılmaz gerçekten hayrete düşüyorum. Tek derdi personeliyle uğraşmak olan başkan gelecek( gelmeyecek) dönemiyle ilgili birşeyler düşünmüşmü gerçekten? Ama takdir etmek lazım ki reklam için yaptığı herşey , reklam amacına ulaşmış. Hiç unutmam bir keresinde bir sınav çıkışı limonata dağıtıyordu tam o tarafa yöneldik kiii kameraman ayaklandı. Tuşa basmadan geri döndük. Boğazımıza durdu. ( Burda bir alkış). Yine başka bir etkinlikte çocuğun biri yanına yaklaştı tam o an şak şak şak flaşlar... vAllahi inanılmaz ney reklam yapar ney samimi gösterir ders öyle güzel çalışılmış ki yazık o çalışanlar an kaçıracağız diye panik haldeler. Bi bırakamadı mesela insanlar eğlensin. Ama nasılsa ulaşmış amacına gerçekten çalıştığını düşünenler var ( burada da bir alkış)

Avatar
Yav he he 2023-11-22 14:00:27

Yapacak is cokta sen yapamayacaksin malesef baskan :)

Avatar
Çorumlu 2023-11-22 13:30:37

Toplu konut, raylı sistem,

Avatar
Kenan 2023-11-22 13:42:26

Belediyece eğitime destek artırılmalı, desdiklime kursları artırılmalı,
Gazi caddesi trafik park yasağı uygulaması yapılması,
Fuar bölgesine mahalle pazarı ihtiyacı mevcut

Avatar
AdAM 2023-11-23 10:58:31

Cimentonun oldugu arsaya binalari belediye olarak ben dikecegim evi dairesi olmayanlara taksitle satacagim sosyal bir proje olacak de oyum sana Yok arsalari daha once dedigin gibi satacam dersen var git olmadiysan EYTden emekli ol kenara cekil

Avatar
Gören adam 2023-11-22 14:08:11

Belediye başkanınin Özverili gayretli çalışmalarıni Takdirle karşılıyoruz.. Yeni dönemde devamını bekliyoruz

Avatar
ali 2023-11-22 14:32:06

başkan dürüst ilkeli haktan ayrılmadan hizmet ettiğiniz için tebrik ediyorum. lütfen belediyenin dolasıyla halkın hukukunu ayrıcalıklı herkesin hukukudan üstünde tutun. yaptığınız işleri halk için yapın birileri sırf kesesini doldursun diye iş üretmeyin.

Avatar
bravo 2023-11-22 14:35:57

hem çalışıp hemde çalmadan bu ülkeye hizmet edileceğini gösterdiğiniz için ALLAH sizlerden razı olsun. Durmak yok mimarsinan mahallesi kentsel dönüşümünü belediyenin öncülük etmesini bekliyor. sosyal evler kentsel dönüşümünü aynı şekilde yaparsanız. gülabibey ve mimar sinan halkı mordern mahallesine kavuşmuş olacak.