Art arda yeni kararlar

Yeni Çorumspor Kulübü, Amedspor maçı sonrası bir dizi kararlar aldı.

02 Aralık 2019 Pazartesi 19:05
Art arda yeni kararlar

Yeni Çorumspor Kulübü, Amedspor maçı sonrası bir dizi kararlar aldı.

Kulübün sosyal medya hesabından ‘duyuru’ başlığında yapılan açıklamada, 3 futbolcuyla yolların ayrıldığı, takım kaptanlında değişime gidildiği, iki futbolcuya da para cezası verildiği açıklandı.

İşte o duyuru:

"Takımımızın geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı ve 3-2'lik mağlubiyetimizle sona eren Amed SK maçı sırası ve sonrasında yaşanan disiplinsiz olaylar sonrası başta Kulüp Başkanımız Fatih Özcan ile diğer yöneticilerimiz ve teknik heyetimiz maç sonrası Diyarbakır Stadyu'munda bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapmıştır. Bu değerlendirme sonrasında teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda Emrah Uzun, Hakan Yağmurkaya ve Oğuz Mataracı ile yollarımız ayrılmıştır. Bu futbolculara verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz. Bununla birlikte aynı maçın 7. dakikasında kırmızı kart gören Mert Ilıman ile maç sonrası hakeme itirazdan kırmızı kart gören Ertuğrul Sancaktutan'a 10'ar bin lira para cezası verilmiştir. Akabinde takım kaptanlığı görevi Ertuğrul Sancaktutan'dan alınmış ve takım kaptanlığına Kerem Çağatay getirilmiştir. 2. kaptanlık görevine ise Batuhan Demirel getirilmiştir."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-12-03 08:07:58

Başkanımızın yönetimin teknik hrurtin vardır bi bildikleri.Hayırlısı olsun.Yalnız Devre arası en az 5-6 kuvvetli tecrübeli transfer şart.özellikle ön libero forvet forvet arkası v.s.

Avatar
sezer 2019-12-03 09:18:55

Santraforumuz yok.Gol atamıyoruz.Basit goller yiyoruz.Devre arası güçlü takviyeler bekliyoruz.

Avatar
Çorum 2019-12-03 10:11:17

Başkanımızın sonuna kadar yanındayız ALLAH yolunu açık etsin.

banner165