Aşgın destek verdi, Ampute Milli Takımı geliyor

Ampute Milli Takımı Avrupa Şampiyonası öncesi son hazırlık kampını Çorum’da yapacak.

20 Mart 2024 Çarşamba 12:55
Aşgın destek verdi, Ampute Milli Takımı geliyor

Ampute Milli Takımı Avrupa Şampiyonası öncesi son hazırlık kampını Çorum’da yapacak.

1-8 Haziran tarihleri arasında Fransa’da yapılacak Avrupa Ampute Futbol Şampiyonasında mücadele edecek olan milli takım, 5-17 Mayıs tarihlerinde Çorum’da kampa girecek. Milli takımda Çorumlu futbolcu Emir Tiryaki de görev yapıyor.

AVRUPA ŞAMPİYONSI HAZIRLIĞI

Ampute Milli takımı Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın destekleri ile Anitta Otel’de Avrupa Şampiyonasına hazırlanacak.
Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Gazi İsmail Temiz yönetiminde Çorum’da kampa girecek olan milli takım çalışmalarını Ahlatcı Çorum FK tesislerinde yapacak.

HER İKİ BAŞKANA TEŞEKKÜR

Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Gazi İsmail Temiz 1-8 Haziran’da Fransa’da yapacakları Avrupa Şampiyonası hazırlıklarının son kampını Çorum’da yapacaklarını söyledi.

Temiz, bu kampı yapmaları için her türlü desteği veren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a ve tesislerinde çalışmamıza izin veren Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın’a teşekkür etti.

YENİ ZAFERLERE DOĞRU

Temiz Avrupa Şampiyonasında C grubunda İsrail, Azerbaycan ve İrlanda ile mücadele edeceklerini belirterek hedeflerinin Türkiye’ye yeni zaferler kazandırmak olduğunu söyledi.

MİLLİ TAKIMDA BİR ÇORUMLU

Ampute Milli takımında Çorumlu Emin Tiryaki’de forma giyiyor. İlimizde Orta Kuşak Futbol Turnuvasındaki performansı ile dikkat çeken Emin Tiryaki ardından Ankara’da Ampute milli takımına transfer olmuştu. Başarılı futbolu ile milli takıma kadar yükseldi.

Emin Tiryaki Avrupa Şampiyonası için memleketinde olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.