Ceylan bizzat gitti, bir kez daha söz verdi

Çorum'un Sungurlu ilçesine iktidar temsilcilerinin verdiği güreş eğitim merkezi ve yüzme havuzu sözünün yansımaları devam ediyor.

12 Nisan 2021 Pazartesi 13:04
Ceylan bizzat gitti, bir kez daha söz verdi

Çorum'un Sungurlu ilçesine 2018 yılında Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun verdiği yüzme havuzu ve güreş eğitim merkezi sözü tartışılmaya devam ediyor. AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu'nun ilçeye her iki tesisin en kısa sürede yapılacağına dair açıklamasından sonra Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, verilen sözlerin inandırıcı olmadığını ifade etmişti. Sungurlu için yeni bir gelişme daha yaşandı.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, ilçeye giderek Sungurlu’ya daha önce söz verdikleri güreş eğitim merkezi ve yüzme havuzunu yapılacağını sözünü tekrar verdi.

Serkan Şansever imzalı habere göre, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ile birlikte ilçe stadyumunun yanında Güreş Eğitim Merkezi için düşünülen alanda incelemelerde bulunarak Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim eğer’den bilgi alan Milletvekili Ceylan, “Sungurlu güreş iyi bir yerde. Güreş eğitim merkezi ve yüzme havuzu yapacağız. En son Nisan ayında şampiyon çıkardı Sungurlu. İnşallah güreşçilerimize ve Sungurlu halkına verdiğimiz sözü tutacağız. İnşallah seneye hepsini bitirip, hizmete açacağız. Gençlerimizi spora teşvik etmek için bu tür tesisler yapmak gerekiyor. Başarı daha fazla olur. Sungurlulu hemşehrilerime buradan sesleniyorum; Gençlerimizi spora teşvik etsinler. Gençlerimizle hedeflerimize gideceğiz. Burada daha çok sporcular yetiştireceğiz. Sungurlu bizim için önemli ve göz bebeğimiz. Kaymakamımızla ile birlikte çalışıp, hizmet vereceğiz. Sungurluda yaşayan kardeşlerimizin yaşam standını daha yukarıya çıkartacağız” dedi.”

YENİ BİR SÖZ DAHA: SUNGURLU’YA TOKİ GELECEK

Milletvekili Ceylan ayrıca Sungurluların talepleri doğrultusunda TOKİ yapacaklarının bilgini paylaştı.

KIRANKIŞLA BARAJI ŞANTİYESİ KURULUYOR

Sungurlu’nun Kırankışla Barajı için ilk etapta 5 milyon TL ödenek sağlandığını belirten Milletvekili Ceylan, “İleri ki günlerde şantiyenin kurulacak ve baraj inşaatına başlayacağız” dedi.

Gecikmenin kendilerinden kaynaklanmadığını belirten Milletvekili Ceylan, “Gecikmenin sebebi bizden kaynaklanan, bizimle ilgili değil. Oradaki gecikmenin sebebi orada yaşayan vatandaşlarımızın mahkeme sürecinin devam etmesi ve yürütmeyi durdurmalarıdır. Bu olmasaydı biz o barajı şimdiye kadar çoktan bitirirdik. Maalesef böyle bir süreç yaşadık. Buda orada yaşayan kardeşlerimizin takdiri. Genel müdürle görüştüm. İlk etapta 5 milyon TL gibi bir ödenek gönderilecek. Zaten şuanda şantiye kurulacakmış. Bir an önce orada suyun tutması lazım. Önümüzdeki 5-6 yıl içerisinde Allah nasip ederse Sungurlu’da sulanabilir arazinin hemen hemen yüzde 80’ini suyla buluşturacağız. Çorum’da ilk gündemimiz tarımda Sungurlu’nun yüzde %80’inin suyla buluşturmak” dedi.

SUNGURLU'DA BİR DİZİ ZİYARET

AK Parti Çorum Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Sungurlu’ya geldi.

KAYMAKAMA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Beraberinde AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve ilçe teşkilatı ile Kaymakam Görmüş’ü ziyaret eden Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Sungurlu Kaymakamımıza hayırlı olsun. ziyaretinde bulunarak, ilçemize yapılacak yatırımları incelemeye geldik. Sungurlu ilçemiz için yatırımlarımız devam edecektir. Sungurlu Kaymakamız Sungurlu adına güzel bir kazanımdır. Kaymakamımız çalışkan ve ilçemiz için son derece değerlidir. Sungurlu ilçemizdeki bir takım işleri göreve geldiği günden hemen sonra bitirmesi her şeyi gösteriyor. Yeni görevinde başarılar dilerim.”

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ise ”Kaymakamımıza yeni görevinde başarılar dilerim. İlçemiz için kazandırdığımız yatırımların yerlerinde incelemelerde bulunacağız. En kısa zamanda bitirip kazandıracağız” dedi.

SGK BİNASI GELECEK AY TAMAM

AK Parti Çorum Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Bahçelievler Mahallesi’nde yapımı devam eden SGK Hizmet binasını inceledi.

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Sungurlu’ya gelen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, beraberinde Kaymakam Fatih Görmüş, Ak parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve ilçe teşkilatı ile birlikte SGK hizmet binasında incelemelerde bulundu.

SGK Hizmet binasını Mayıs’ın sonunda hizmete açarız diyen Milletvekili Ceylan, “Binamız Sungurlu ve Boğazkale’ye hizmet verecek. Sungurlumuza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

GENÇLERLE SOHBET ETTİ

Mahmut Atalay Spor Salonu’nu ziyaret eden Milletvekili Ceylan, spor sonunda polislik sınavına hazırlanan gençlerle bir süre sohbet etti.

Ceylan daha sonra beraberinde ki heyetle Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Behiç Akkaş’tan bilgi aldı.

Son Güncelleme: 12.04.2021 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Uyy 2021-04-12 14:49:52

Zübük gibi herkese mavi boncuk dagitiyorlar. Allah hayirlisini versin.

Avatar
ATILLA 2021-04-12 20:18:03

Abi güzel tespit yapmiş a sami ceylan inan çok benziyor ,akp en boş adamlarından

Avatar
Ceylan sözü 2021-04-13 13:51:30

İçi boş sözlerde bugün
Noldu ya havaalanına eski hastaneye

Avatar
Ömer 2021-04-13 17:26:38

bu vekiller ve bu gençlik spor il müdürü cacık yapabilirler mi?