Çorum FK’de beklenen gelişme

Çorum FK’da teknik heyetten sonra yönetimin yeni yapılanması da belirlenirken, Özcan ve Şeker futbolcu ve teknik heyete veda etti.

09 Ocak 2022 Pazar 21:12
Çorum FK’de beklenen gelişme

Çorum FK’da teknik heyet yapılanmasının ardından yönetimin yeni yapılanması da açıklandı. Başkan Fatih Özcan ve 2. Başkan Mustafa Şeker’in istifasının ardından yapılan değerlendirme sonucunda ligin ikinci yarısında kulüp işlerini Başkan vekili olarak görevlendirilen Serkan Güney yapacak. İlk yarının ortalarında Başkan Fatih Özcan’ın danışmanı olarak göreve başlayan Serkan Güney, önceki akşam Özcan ve Şeker’in veda ederek ayrılmasının ardından kulüp sosyal medya hesabından sezon sonuna kadar devam edecek olan yeni görev dağılımı yayınlandı. Serkan Güney’in başkan vekili olarak görev yapacağı yönetimde, Mustafa Ercan Halkla İlişkiler Sorumlusu Serdar Kocak Taraftar Sorumlusu, Tuncay Koçak Alt Yapı Sorumlusu, Mustafa Özcan Güvenlik Sorumlusu Özgür Yıldırım ise Kulüp müdürü olarak görev yapacak. Ligin ikinci yarısında saha içinde teknik konularda Sportif Direktör Yakup Ateş yetkili olurken kulüp idaresinden ise Serkan Güney sorumlu olarak görev yapacaklar.

VEDA ETTİLER

Öte yandan Çorum FK’da görevlerinden istifa eden Başkan Fatih Özcan ve 2. Başkan Mustafa Şeker, Çorum FK'nin Antalya’da kamp yaptığı otele giderek teknik heyet ve futbolculara veda etti.

Son Güncelleme: 09.01.2022 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165