Çorum FK’den Vali’ye teşekkür

Çorum FK’nin bu hafta Silahtaroğlu Vanspor ile yapacağı maçın deplasman masrafları Çorum Valiliği tarafından karşılanacak.

24 Mart 2022 Perşembe 18:45
Çorum FK’den Vali’ye teşekkür

Çorum FK’nin bu hafta Silahtaroğlu Vanspor ile yapacağı maçın deplasman masrafları Çorum Valiliği tarafından karşılanacak.
TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Play-Off mücadelesi veren temsilcimiz Çorum Futbol Kulübü, ligin 31. haftasında deplasmanda Silahtaroğlu Vanspor ile karşılaşacak. Çorum FK'nın Vanspor deplasman masraflarını Çorum Valiliği üstlendi.

KULÜPTEN 'TEŞEKKÜR' AÇIKLAMASI

Çorum FK'nin kurumsal sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 31. hafta deplasmanda karşılaşacağımız Silahtaroğlu Vanspor FK maçının deplasman giderleri, Çorum Valiliği tarafından karşılanmıştır. Sayın Valimiz Mustafa Çiftçi'ye desteklerinden ötürü teşekkür eder, saygılarımızı sunarız" ifadelerine yer verildi.

Son Güncelleme: 25.03.2022 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2022-03-24 20:43:14

Valimize teşekkürler.
Konyanın bir maçı Çorum sahasında oynansa Çorum futbol ile hareketlenir.
Sonra kupa maçı vs. Futbol turizmi çorum hareketlenir

Avatar
Salih 2022-03-24 22:42:14

Sayın Valimize takımımızın yanında olduğu için biz taraftarlar teşekkürlerimizi sunarız.Çorumdaki maçlarda trübünler de valimizi görmek dileğiyle Saygılar.

Avatar
Çorumlu 2022-03-24 23:32:12

Sitedeki haberlerin yüzde 50 si vali pr ı.. Kaç para alıyorsunuz bu işten