Çorumspor FK için çarpıcı mesaj

Çorum Belediyesi'nin şirketi BELTAŞ'ın 1 milyon 750 bin lira destek verdiği protokol töreninde Çorumspor FK için çarpıcı mesajlar verildi.

21 Ağustos 2020 Cuma 22:00
Çorumspor FK için çarpıcı mesaj

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın; Çorumspor FK Başkanı Fatih Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı ve BELTAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Lemzi Çöplü ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, anlaşma gereği BELTAŞ’ın Çorumspor FK'ya 1 milyon 750 bin TL'lik sponsorluk desteği vereceğini açıkladı. Başkan Aşgın, konuşmasında "Çorumspor FK’nın kişilere bağlı olmayan bir yapıya kavuşması gerekiyor. Çorumspor FK daha kurumsal yapıya kavuşturulmalı.” Dedi.
Çorum Belediyesi’nin şirketi olan BELTAŞ A.Ş. ile yapılan sponsorluk anlaşmasının Çorumspor FK ve Çorumspor camiasına hayırlı olması temennisinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Çorumspor bizim göz bebeğimiz, ortak sevdamız olan kurumlarımızdan biri. Özellikle belediye başkanlığımız döneminde Çorumspor hep mutluluklarla anıldı. Çorumspor FK başkanımız bizlere taleplerini iletti. Kulübün korona virüs tedbirleri nedeniyle anlaşmanın erkene çekilmesi yönünde isteği oldu. Biz de değerlendirdik ve anlaşmamızı gerçekleştirdik. Yaptığımız anlaşmamız hayırlı olsun" dedi.
Kendilerinin samimi olarak Çorum’u ve Çorum’un tüm değerlerini sevdiklerini ifade eden Başkan Aşgın, "Çorumspor FK, şehrimizin en önemli değerlerinden biridir. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Çorumspor FK'nın arkasında yol yürümeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
ÇORUMSPOR FEK DAHA KURUMSAL OLMALI
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, sponsorluk anlaşması öncesi yapılan basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Çorumspor’un her şeyiyle hukuki zemininin, altyapısının oluşturulması ve daha kurumsal hale gelmesi gerektiğinin altını çizen Başkan Aşgın, "Çorumspor FK’nın kişilere bağlı olmayan bir yapıya kavuşması gerekiyor. Göreve geldiğimiz günden beri bu konuları zaman zaman dile getiriyoruz" ifadelerini kullandı.
Çorumspor FK’ye her alanda sahip çıktıklarını ifade eden Başkan Aşgın, "Takımımıza çok güzel ve modern bir tesis kazandırdık. Çorum’a, Çorum halkına ve Çorumspor FK'ya yakışan, Süper Lig’de ve 1. Lig’deki bazı kulüplerde bile olmayan niteliklerde güzel bir tesis. Geçtiğimiz günlerde tesisimizin ihalesini yaptık ve bu tesis resmi olarak Çorumspor FK’nın hizmetinde. Karşılıklı iyi niyet ve hukuki altyapı ile bu muhteşem tesisimizi Çorumspor FK’ye kiralamış durumdayız. İnşallah bu tesislerde nice şampiyonluklar kazanacağız" diye konuştu.
KULÜP BAŞKANI’NDAN TEŞEKKÜR
Çorumspor FK Başkanı Fatih Özcan, kendilerine her zaman destek olan Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.
‘Bu taşın altına hep birlikte elimizi koyuyoruz’ diyen Özcan, "Başkanımıza 'Ben elimi taşın altına koyuyorum ama benim de gücüm bu kadar, bunun üstesinden birlikte gelelim' dediğimde her zaman bizim yanımızda yer aldı. Bizlere çok destek olundu. Bu destekle birlikte hiçbir esnafa borcumuz yok, hiçbir oyuncumuza borcumuz yok. Verdiğiniz tüm destekleriniz için teşekkür ediyorum" dedi.


İHA

 

Son Güncelleme: 25.08.2020 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan 2020-08-21 22:57:17

o parayı 1000 fakir aileye dağıtsan, her aileye 1750 tl versen çok daha hora geçerdi. veya bu parayı diğer branşlara ver çoruma'a daha fazla madalya gelir. Sürekli para verilip duruyor. Belediye başkanıda kendi cebinden vermiyor.

Avatar
Kader 2020-08-22 05:27:10

Belediyenin Dünya kadar borcu olduğu söyleniyor, Bu durumda sen neyin sponsoru oluyorsun..

Avatar
Ali 2020-08-22 12:02:18

İmza töreninde yapılan saygısızlık tam bir şov. B. Başkanı orayı derhal terk etmeliydi. B Başkanı senin ayağına gelmiş Sen okumadan imzalamamdiyorsub. O huzura çıkmadan neden okumadın ırada basın huzurun da gava atıyorsun. Yazık adamın şirketine zorla milletin oarasını yalvararak odeyeceksin. Ne günlere kaldık yarabbiii . Gelde ara a külcüyüüü :)

Avatar
İskilipli 2020-08-22 04:25:02

Malakya, Sivas, Rize takımlar nasıl dekleniyor.
Futbol veyabaşka amtiviteler lutlaka ama mutlaka desdeklenmeli. Şehrimizde Kupa fineli oynanacağı hayal edelim ( inşAllah hayalden jte gençek olur)
6blurin kişi ilimize gelse oteller, lokahtalar petrollerçililize katma değer olur. 1. veya süper liğe çıkana kadar diğer illerre olduıu üzere belediyeler hep takımlerı desdekler...
FB ile bir maç orğünize edilse nedençolmasın. Başka takımlar ilede olabilir. Eorolle Zdrumda teknik direktörlük yapmıştı bir ıyık olmazmı.
BAŞARILAR ÇORUMSPOR. YOLUN AÇIK DLSUN KUPALAR GETİRLE BEKLENTİSİ ILE.

Avatar
Ahmet Emin 2020-08-22 06:29:35

Verilen parada vatandaş olarak bir gr hakkım varsa hakkımı helal etmiyorum. Çorum'da futbol birleştirmiyor tersine en alt kademesinden en üst kademesine kadar ayrıştırıyor. Belediyenin şu salgın döneminde vatandaşı ekonomik olarak rahatlatacak üretim alanına yönelmesi gerekli diye düşünüyorum. İş, aş ve sonucu aile mutluluğu sonra mutlu toplum, mutlu şehir

Avatar
Raşit 2020-08-21 22:41:45

Çorum spor İlimize nasıl bir katma değer katıyor anlamıyorum, sürekli bağış sürekli para desteği bu nedir kardeşim bu miktar bir para ile bir sürü fakirin ihtiyacı karşılanır bence

Avatar
bilenn 2020-08-21 22:59:48

Başkan sen bu parayı verirken halka soruyor musun ?

Misafir Avatar
ahmet 2020-08-22 07:42:43 @bilenn

başkanı halk seçmedi mi :)

Beğenmedim! (0)
Avatar
Çorumlu 2020-08-21 23:22:16

Arkadaşlar fakir kardeşlerimize de yardım edilsin Çorum FK yada.Bu takım bu şehrin simgesi nokta.Destekleyelim yeter.