Dere iddialı konuştu

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşerimiz Muhsin Dere, Çorum FK'nin şampiyon olacağını söyledi.

12 Ocak 2023 Perşembe 21:20
Dere iddialı konuştu

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşerimiz Muhsin Dere, Çorum FK’nın yeni transferleri Hurşit Taşçı ve hemşehrimiz Selim Ilgaz ile makamında görüştü.

FUTBOLCULAR ZİYARET ETTİ

Çorum FK'nın heyecana neden olan iki yeni transferi Hurşit Taşçı ve Selim Ilgaz, Çorum'a gelirken Ankara'da Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşerimiz Muhsin Dere'yi ziyaret ettiler.

YENİ TRANSFERLEDEN SÖZ ALDI

Futbolcuların ziyaretine ilişkin açıklama yapan Muhsin Dere, "Çorum’a giderken ziyaretime geldiler. Futbolcularımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Kendilerinden şampiyonluk sözünü aldım" dedi.

‘BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ’

Muhsin Dere, "Tüm yeni transferlerimizin takımımıza büyük katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Yeni transferlerimize, mevcut kadromuza, teknik ekibimize ve yönetimimize inancımız tam.
Muhteşem taraftarımıza da bu kadroya sonuna kadar destek olmak, stadımızı doldurmak yakışır. Biz şampiyon olacağız" diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.01.2023 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Isman 2023-01-12 21:42:40

Kimin parası ile destek veriyor . Anlamadım .

banner165