Galibiyeti Filistin’e armağan ediyorum

Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Adanaspor galibiyetini İsrail'in katliamlarına maruz kalan Filistin’e armağan ettiğini açıkladı.

02 Aralık 2023 Cumartesi 00:00
Galibiyeti Filistin’e armağan ediyorum

Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Adanaspor galibiyetini İsrail'in katliamlarına maruz kalan Filistin’e armağan ettiğini açıkladı.

‘EN AZINDAN ONLARIN YANINDA OLDUĞUMUZU HİSSEDERLER’

Yaşananlardan dolayı üzgün olduklarını anlatan Özbalta, "Bir maç onlara armağan edilir mi bilmiyorum. Çünkü çok farklı şeyler yaşanıyor ama en azından onların yanında olduğumuzu hissederler belki. Bu galibiyeti Filistinlilere armağan ediyorum." dedi.

DENK PUANLARDAKİ İKİ TAKIMIN MÜCADELESİ

Hemen hemen denk puanlardaki iki takımın mücadele ettiğini anlatan Özbalta, "Bu şekilde devam etmek durumundayız. Son iki haftada kazanmak çok güzel ama bunun yanında yenilmeden atılan goller bizi çok sevindiriyor. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Takım savunmasına ve hücuma önem veriyoruz. İkisini bir arada yapmak istiyoruz. Bu bir maraton ve bu maratonun sonunda Çorum FK güzel bir yerde bitirecek diye ciddi umutlarım var." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gazzeyi gör... 2023-12-02 12:36:41

Ya serkan hoca, filistinli düşmüş can derdine, ne yapsın galibiyeti.
Hamaset yapmanın gereği yok, oynadığımız takım, portakal diyarı güzel Adana şehrimizin takımı, israil takımı olsa hadi bir nebze, dünya kamuoyuna karşı söylenebilir.
Şimdi filistinin ihtiyacı güvenlik, gazze şehrini başlarına yıktılar, ev yok, ocak yok, aş yok, iş yok, insanları da sürdüler sina çölüne, bir daha geri dönüş yok, şehrin Molozunuda Akdenize süpürürler, geçmiş olsun Filistin.

Avatar
İsmail 2023-12-02 00:42:32

Zannedersin İsrail takımıyla veya avrupa takımıyla oynadı da galibiyeti Filistine armağan etmiş adanayla oynadın hocam Filistin ne alaka Bi yerlere şirin gözükmek istiyorsan o maç bu maç değil zaten bu sezon oynayacağın hiç Bi maçta böyle Bi söylem birey olmaz

Avatar
Laf olsun 2023-12-02 10:21:18

Cok sacma bir aciklama olmus, popülist bir laf. Kardesim oynadigin takim Adanaspor yani bu ulkenin bir takimi. Ve sen 2 lig takimisin, gorende sampiyonlar ligi maci zanneder.. Filistine yardim edeceksen lafla degil, maddi yardim yap.

Avatar
Recep 2023-12-02 11:47:45

Artist hava yapmis. Yen israil takimini bu lafi soyle!!!!

Avatar
Çorum lu 2023-12-02 13:36:59

Hiç bir devirde sporla siyaset birarada yürümemiş,çık adam gibi futbolunu oyna,önce ÇORUM ve ÇORUMSPOR.

Avatar
Selami 2023-12-02 14:58:27

Serkan Hoca'nın Filistin ile ilgili paylaşımına kulp takan yorumcular hocanın da kendileri gibi top kafa olduğunu zannediyorlar herhalde, hoca gündeminde Filistin diye bir şey olduğunu ifade ediyor, derdini paylaşıyor, yorumcu beyler ne anlıyor. Allahım sen akıl fikir ve daha çok da vicdan ver. Adamsın Serkan hoca.

Avatar
Bayindir 2023-12-02 00:50:31

Yolunuz acik olsun.. Oldukça basarilisiniz.. Devamlari artarak cogalsin lütfen.. İç-diş farketmeksizin..Her daim sizlerleyiz..Çok iyisiniz sevgili Çorum FK.. Yola devam..

Avatar
Bahattin 2023-12-02 11:04:18

Tebrikler hocam. Filistin hassasiyetiniz için teşekkürler.