Hedef, rekabet edecek alt yapı

Çorum Belediyespor Altyapı Sorumlusu Mustafa Ercan, altyapı antrenörlerinin ziyaretinde konuştu.

28 Haziran 2018 Perşembe 18:21
Hedef, rekabet edecek alt yapı

Çorum Belediyespor altyapı antrenörleri Çorum Belediyespor Altyapı Sorumlusu Mustafa Ercan’ı ziyaret etti.

Yeni yönetimle birlikte Altyapı Sorumluluğu gibi oldukça zor bir görevi üstlendiğini belirten Mustafa Ercan, ülke düzeyinde rekabet edecek bir alt yapı oluşturmak adına uçaba göstereceklerini belirtti. Sporcular, antrenörler ve tüm çalışanların kendileri için itici bir güç olduğunu belirten Ercan, “Çorum Belediyespor Kulübü olarak Türk futbolunun ve Çorum’da sporun geleceği için etik değerlere saygılı ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, akla ve mantığa dayalı, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi kullanmayı bilen, iyi bir insan, iyi bir vatandaş ve iyi bir sporcu yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Altyapımızda görev yapan hocalarımız ve genç sporcu kardeşlerimizle beraber kurum kültürüne sahip, ilkelerine bağlı, çağdaş ve kurumsal bir yapıda ilimiz sporunun gelişmesine önemli katkılar sunuyoruz. Çorum Belediyespor altyapısındaki tüm birimlerimiz önerilere, eleştirilere açıktır. Paylaşmayı ve topluma karşı hesap vermeyi bir görev sayıyoruz” dedi.

300’E YAKIN SPORCU YETİŞTİRİYORUZ

Çorum Belediyespor Kulübü Altyapı Sorumlusu Mustafa Ercan, akademi liginde mücadele eden U15, U16, U17, U19 ve yerel 11, 12, 13, 14 liglerde 300’e yakın sporcularının bulunduğunu hatırlattı.

Akademi liginde mücadele eden takımların antrenörleri ile ilgili de bilgiler veren Ercan, “U15 takımımızı Hayrettin Karaca, U16 takımımızı Halil İbrahim Aydoğan, U17 takımımızı Ömer Özer, U19 takımımızı İsmail Atalay Baydur  çalıştıracak. Yerel ligde mücadele edecek olan 11-12-13-14 takımlarımızı da Alparslan Hoşgör, Hayrettin Karaca ve Koordinatör Selim Sümer çalıştıracaklar” dedi.

GENÇ SPORCULARA TAVSİYELER

Mustafa Ercan, altyapıda mücadele eden genç sporculara tavsiyelerde bulundu. Gençlerin, iyi birer sporcu olarak yetişebilmeleri için çok çalışmaları gerektiğinin altını çizen Ercan, “Yapmanız gereken iki şey var. Birincisi oynadığınız oyunun kurallarını iyi öğrenmek. İkincisi ise oyunu herkes den iyi oynamayı arzu etmek, istemek. Yani yaptığınız işi severek yapmak. Bu iki şeyi yaparsanız başarı sizin olur. Ahlak her şeyin üstündedir.” diye konuştu.

SİNAN ÖZDÜLLİ’YE TEŞEKKÜR

Ercan, geçtiğimiz sezonlarda Çorum Belediyespor altyapı sorumlusu olarak görev alan ve bu zamana kadar yaptığı önemli katkılar nedeniyle Sinan Özdilli ve altyapıya emeği geçenlere teşekkür ederek, “Başta geçtiğimiz sezonlarda altyapı sorumlumuz olan değerli kardeşim Sinan Özdilli olmak üzere antrenörlerimizi Hüseyin Eğer ve Selahattin Karaca’ya, ayrıca emeği geçenlere bu zamana kadar sağladıkları tüm değerli katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 28.06.2018 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mert 2019-05-19 14:17:13

nasil katilabiliyoruz

banner165