Hedefimize ulaşmak istiyoruz

Çorum FK Teknik Sorumlusu Ziya Akçeken, Manisa FK maçının ardından, “Her maça en iyi şekilde hazırlanıp play-off potasında kalarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

16 Mart 2024 Cumartesi 20:53
Hedefimize ulaşmak istiyoruz

Çorum FK Teknik Sorumlusu Ziya Akçeken, Manisa FK maçının ardından, “Her maça en iyi şekilde hazırlanıp play-off potasında kalarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Çorum FK, sahasında Manisa FK'yı 4-3 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Ziya Akçeken, maça istedikleri gibi arzulu ve istekli şekilde başlayamadıklarını belirterek, bununla ilgili gerekli analizleri yapacaklarını söyledi. Maçta 2-0 geriye düştükten sonra takımın gerçek kimliğinin ortaya koyduğunu dile getiren Akçeken, peş peşe gelen iki golün ardından devre arasında teknik direktör Serkan Özbalta’nın ikazıyla birlikte ikinci yarıya daha iyi başladıklarına dikkat çekti.

HEPSİ MÜCADELECİ BİR OYUN ORTAYA KOYDU

Yaptıkları hamlelerle birlikte üçüncü golü bulduklarını hatırlatan Akçeken, “Daha sonra oyuna aldığımız yardımcı oyuncularla birlikte daha coşkulu yağmur nedeniyle daha mücadeleci bir oyun vardı. Ve hepsi de mücadeleci bir oyun ortaya koydular. Hepsiyle ne kadar gurur duysak azdır. Maçın başı istediğimiz gibi geçmedi. Geçen hafta kazanılan bir Eyüp galibiyeti vardı. Futbolcularımızda acaba onun verdiği bir rehavet mi vardı bilmiyoruz. Gerekli analizleri yapacağız. Ama oyuncularımızın iki golün ardından ortaya koydukları performanstan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

FUTBOLU SAHADA OYUNCU BELİRLEMELİ

Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Çorum FK maçının ardından yaptığı açıklamada, "Ülkemizde futbolu, sahada oynanan oyunu içerideki futbolcuların belirlemesi gerekiyor" dedi.

Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Manisa FK deplasmanda karşılaştığı Çorum FK'ya 4-3'lük skorla mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisa FK Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, hakem kararlarını eleştirdi. Sahada iki takımın da muhteşem bir performans sergilediğini dile getiren Dalcı, iki takımın da kazanmak için mücadele ettiğini söyledi. Şansın Çorum FK'dan yana olduğunu kaydeden Mustafa Dalcı, pozisyonları daha doğru değerlendiren Çorum FK’nın maçı kazandığını ifade ederek, "Futbolun bir gerçeği var söylemeden geçemeyeceğim. Oynanan oyunda sahada belirleyici olan, skorda belirleyici olan sahanın içerisinde olan futbolculardır. Böyle olması gerekiyor. Ama maçı yöneten ve VAR’daki hakemler maalesef skorun bu şekilde bitmesinin nedeni olduğunu düşünüyorum. Ülkemizde futbolu, sahada oynanan oyunu içerideki futbolcuların belirlemesi gerekiyor. Dolaysıyla içerideki karar vericiler, bu anlamda bugünkü skorda başroldü. Hakem arkadaşların niyetinden asla şüphem yok ama gördükleri şeyleri doğru karar vermeleri gerekiyor. Ama son pozisyonda hakemlerin VAR’a gitmemelerine şaşırdım. Defalarca pozisyonu izledim. Kesinlikle VAR’a gitmesi gerekiyordu. Neden çağrılmadı. Dolaysıyla belirleyici olanlar içeride hakem arkadaşlarımız oldu. Bu maçı unutacağız. Oynan maçta galip gelmek isterdik. Olmadı önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.

Son Güncelleme: 16.03.2024 21:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2024-03-16 23:29:57

İlçede 23.00 de şimdi görevde olan partisi tarafından hül, hareket ve davranışları kabul edilmeyen şahsiyet secim ofisinde çarşı içinde yol ortasına kurduğu çadırlar ile rahatsızlık vermekte olmuyor

Avatar
İSKİLİP 19 2024-03-17 04:10:04

Aynen 23.00 civarı ofise gürültü, caddeye panayır çadırı kurup trafiği kapatmak, hiç yakışık almıyor. Gündüz çuvalladı girdİ, hastası olan ders çalışanlar istirahat edenler var, bir haber sitesinde İskilip üstüne çöktü diye haber vardı ama gerçekten öyle İskilipde hali hareketi davranışları kabul görmeyen şahıs pantisince aday gösterilmeyip oda eski dönemin siyasetçileri gibi panti parti gezip başka bir siyasi partiden aday gösterilmikle insanlar İşe adımlardan, kadro dağıtımında, araç kazası, gazakistan olayları vs vs hepsinden haberdar gerçekten