Hitit’ten çifte şampiyonluk

Hitit Üniversitesi Erkek ve Kadın Voleybol Takımları, ÜNİLİG Bölgesel Voleybol Müsabakalarında şampiyon oldular.

09 Şubat 2024 Cuma 17:13
Hitit’ten çifte şampiyonluk

Hitit Üniversitesi Erkek ve Kadın Voleybol Takımları, Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ÜNİLİG Bölgesel Voleybol Müsabakalarında şampiyon oldular.

Hitit Üniversitesi Erkek ve Kadın Voleybol Takımları, tüm rakiplerini namağlup geçerek turnuvayı birinci olarak tamamladılar.

SÜPER LİG MÜSABAKALARINA KATILACAKLAR

Turnuvayı birincilikle tamamlayan Erkek ve Kadın Voleybol Takımları, elde ettikleri başarı neticesinde süper lige yükselme müsabakalarına gitmeye hak kazandılar.

Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvada, 9 üniversitenin kadın ve erkek voleybol takımları karşı karşıya geldi.

REKTÖR TEBRİK ETTİ

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, spor organizasyonlarında Hitit Üniversitesinin önemli başarılara imza attığını söyledi.
Prof. Dr. Öztürk, “Voleybol takımlarımızda ter döken öğrencilerimiz ile hocalarımızı gönülden tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin mücadelelerini şampiyonlukla taçlandırmaları gerçekten gurur verici. Hepsini kutluyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 09.02.2024 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
General 2024-02-10 15:34:25

Zaten 4 takım katıldı