İkinci yarıda işler iyi gitmedi

Çorum Futbol Kulübü Teknik Direktörü Bahri Kaya, İnegölspor maçını değerlendirdi.

22 Ocak 2020 Çarşamba 11:56
İkinci yarıda işler iyi gitmedi

Çorum Futbol Kulübü Teknik Direktörü Bahri Kaya, İnegölspor mağlubiyetini değerlendirdi. Maça iyi başladıklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, ilk yarıda topa hakim olan ve pozisyon üstünlüğü olan tarafın Çorum FK olduğunu söyledi. İkinci yarıda sürecin istedikleri bir şekilde gelişmediğinin altını çizen Kaya, “İkinci yarıya çıktıktan sonra süreç istemediğimiz şekilde gelişti. Sıkıntı yaşadığımız dakikalarda kalemizde golü gördük. 55.dakikada gelen gol orta sahada kaptırılan bir topun devamında gelişti. Bu hataları da ikinci yarıda çok sık yaptık. 1-1’den sonra öne geçmek için zaman ve süre bizim için yeterliydi. Bunu başarmak için de gayret gösterdik. Ancak bir türlü ikinci golü atamadık. İkinci golü ararken ve yaptığımız değişikliklerin katkı sunmasını beklerken kalemizde maalesef ikinci golü gördük.

BİR DÜŞÜŞ İÇERİSİNDEYİZ

2-1’den sonra sıkıntılı bir sürece girdik ve sonrasında üçüncü golü yedik. İnanılmaz bir şekilde düşüş ve kriz içerisine girdiğimizi görmekteyim. Aslında oyun olarak ve oyuncu bazında çok kötü oynadığımızı söyleyemem. Konya maçında da aynı şeyleri söyledim. İnegöl maçında da ilk yarı oynadığımız iyi oyunun neticesinde de kötü başlamadık ama puansız devam ediyoruz. Ama bütün olumsuzluğu da sahipleniyorum. Teknik Direktörlük görevi böyledir. Kazanırsınız övgülere maruz kalırsınız, kaybedildiği zamanda sorumlu olursunuz. Şuanda da mağlubiyetin tek sorumlusuyuz ve bundan da kaçmıyoruz.

YANLIŞ DEĞİŞİKLİKLER YAPTIK

Yaptığımız değişiklik hamleleri uygun olsaydı maçı kazanabilirdik ancak yanlış değişiklikler yaptık ve maçı kaybettik. Sahada hata yapan oyuncular ama onları seçende hazırlayanda bizleriz. Nasıl ki bu oyuncu grubumuz 31 puanı bize almışsa yine bu potansiyele sahip olduklarından ve kalitelerinden şüphemiz yok.

KAFALAR KARIŞIK

Ancak biraz kafalarının karışık olduğunu, tamamen kendilerini lige vermediğinin oluştuğu bir süreç yaşıyoruz. Bunları en kısa zamanda aşıp ilk yarıdaki kimliğimize dönmeliyiz. Ancak kaybedilen 2 maç için şunu daha net söyleyebilirim ki, oyuncu kalitemiz ve oynadığımız oyunun karşılığı iki maçtan puansız ayrılmak olduğunu asla ve asla kabul etmiyorum.

TEKRAR POTAYA GİRECEĞİZ

Bundan sonraki süreçte bu krizi aşmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Şuan için 31 puanımız var ve devam eden haftalarda herkes birbiri ile oynayacak. O yüzden bu süreçte iyi bir çizgi yakalayıp tekrardan potaya girebiliriz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 22.01.2020 12:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fikri'nin fikri 2020-01-22 12:45:57

Olmaz bu iş,şampiyonluk Manisa ve Samsun arasında olur. Play-of oynayabilir seniz başarıdır.

Avatar
crm 2020-01-22 13:29:21

hocam takım gol atamıyor, ilk yarıda aldığımız deplasman galibiyetleri genel olarak kontradan. bu durumu net olarak görünmüyor mu? anlamadım.

Avatar
Ali 2020-01-22 16:18:57

Hocam takımı hizaya getir.Yoksa istifan yaklaşıyor.

Avatar
Taraftar 2020-01-23 08:53:03

Takımla bu kadar oynarsanız ya o...r ya da s...r Hocam.Sen oynayan adamları gönder,kendi takımlarında kadroya dahi giremeyenleri al sonra işler iyi gitmiyor de.Devre arası transferde direk oynayacak adamlar alınır.Hani nerde,iki stoper aldınız ikisi de yok?