Kadın milli futbol takımından çağrı

A Milli Kadın Futbol Takımı teknik heyeti ve oyuncularından Çorumlu sporseverlere destek çağrısı geldi.

28 Ekim 2023 Cumartesi 19:35
Kadın milli futbol takımından çağrı

A Milli Kadın Futbol Takımı teknik heyeti ve oyuncularından Çorumlu sporseverlere destek çağrısı geldi.

LÜKSEMBURG İLE KARŞILAŞACAK

UEFA Kadınlar Uluslar Ligi’nde mücadele eden A Milli Kadın futbol takımı, 31 Ekim’de Çorum’da Lüksemburg ile karşılaşacak.

ÇORUM’DA 3 PUAN HEDEFİ

Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası ve oyuncular Birgül Sadıkoğlu ile Yağmur Uraz, Çorumluları maça davet etti. Çorum’da Çorumlu taraftarlar önünde 3 puan daha alarak B ligine çıkmayı garantilemek istediklerini belirterek, “Bu kızlar bu cumhuriyet kadınları çok gurur duyulacak bir takım. Yaptıkları işler kolay olmayan işler. Onlar çok gurur duyuyorum herkesinde gurur duymasını istiyorum. 31 Ekim’de bütün Çorumluları Çorum şehir stadyumuna bekliyoruz. 29 ekim’den sonrada gelir bir kutlamayı da hep beraber orda yapalım” dedi.

FUTBOLCULAR KONUŞTU

Çorum halkını maça davet eden Birgül Sadıkoğlu ise, “Gelip bizi izlesinler. Onlarla daha mutlu ve daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı. Yağmur Uraz da, 31 Ekim’de tüm Çorum halkının desteklerini beklediklerini belirtti.

İHA

Son Güncelleme: 29.10.2023 08:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kritik 2023-10-30 08:59:58

Maç saati yazıyor mu?