Kadınlar Türkiye Şampiyonası Çorum’da başladı

Mahmut Atalay Büyük Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası, Çorum’da başladı.

11 Aralık 2023 Pazartesi 13:11
Kadınlar Türkiye Şampiyonası Çorum’da başladı

Mahmut Atalay Büyük Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası, Çorum’da başladı.

MAHMUT ATALAY ADINA DÜZENLENDİ

Çorum’da 11-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen Mahmut Atalay Büyük Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonası'na 30 ilden 200 sporcu katılıyor. Yeni Atatürk Spor Salonu’ndaki müsabakalar eleme maçları ile başladı.

CEMİL ÇAĞLAR AÇIKLAMA YAPTI

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, güreşin kalbinin Çorum’da attığını belirterek, “Geçtiğimiz hafta ilimizde Nazmi Avluca Grekoromen Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptık. Bugünden itibaren de Mahmut Atalay Büyükler Kadınlar Türkiye Şampiyonası’nın başlangıcını yapıyoruz. Şampiyonaya 30 ilden 200 sporcumuz katılıyor. İlk şampiyonamız birbirinden zevki müsabakalara sahne oldu. Dünya ve Avrupa’da derece yapan güreşçilerimiz mindere çıktı” dedi.

Açılışı Türkiye şampiyonası ile yapılan yeni spor salonunun sınavı geçtiğini dile getiren Çağlar, salonun niteliğinin ulusal ve uluslararası ev sahipliğine yapabilecek kapasitede olduğunu gösterdiğini sözlerine ekledi.

İHA

Son Güncelleme: 11.12.2023 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Md 2023-12-12 07:51:38

Faaruuuuk