Kargı’ya ilçe müdürü oldu

Çorum'un Kargı İlçesi Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü’ne güreş sporunun tanınmış ve tecrübeli antrenörü Kazım Karabıyık atandı.

05 Eylül 2022 Pazartesi 23:01
Kargı’ya ilçe müdürü oldu

Çorum'un Kargı İlçesi Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü’ne güreş sporunun tanınmış ve tecrübeli antrenörü Kazım Karabıyık atandı.

İlçede yaklaşık 10 yıldır kendi açtığı kurslarla milli takım ve güreş eğitim merkezlerine bir çok öğrenci yetiştiren güreş sporunun tanınmış antrenör ve hakemlerinden Kazım Karabıyık, Çorum Valiliği makamının onayı ile Kargı Gençlik ve İlçe Spor Müdürü olarak görevine başladı.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından verilen güreş antrenörlüğü ve güreş hakemliği belgelerine de sahip olan Karabıyık, son yıllarda Kargı Panayır güreşlerinde adından çokça söz ettirmişti. Karabıyık güreş sezonun en son müsabakaları olan Kargı güreşlerinde organizasyonunu üstlenerek, yaklaşık 10 bin kişinin izlediği dev organizasyonu başarıyla yönetmesiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Kazım Karabıyık’ın Gençlik ve İlçe Spor Müdürü olarak atanmasıyla birlikte ilçede birçok sportif alanda faaliyetlerin artması bekleniyor.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2022-09-06 06:58:12

işi ehline verilmiş, tüm yetki var daha yükseğe çıkar inşa(lah

Avatar
Hüseyin Çağlar 2022-09-06 10:11:38

Hayırlı olsun. Yıllardır kendi ilçesinde sporla uğraşan, işin ehli bir arkadaşımı bu görevde görmek çok güzel. Rabbim güzel işler yapmayı nasip eylesin.