Kavşut'un Bocce takımı

Bocce Bölge Şampiyonası'na Kavşut Şehit Kerem Beksiz Ortaokulu Kız Bocce takımı damga vurdu.

03 Nisan 2023 Pazartesi 20:56
Kavşut'un Bocce takımı

Yozgat'ta, 1-2 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Bocce Bölge Şampiyonası'na Kavşut Şehit Kerem Beksiz Ortaokulu Kız Bocce takımı damga vurdu.

16 ilin şampiyon takımlarının katılımı ile gerçekleştirilen müsabakalar, çekişmeli maçlara sahne oldu. Grup maçlarında Nevşehir ve Tokat takımları ile eşleşen takım, güzel maçlar sonunda bir üst tura yükseldi. Bir üst turda Kastamonu ve Yozgat temsilcileri ile oynayan takım, iki takımı da farklı skorla geçerek finale kaldı. Final maçında Bartın ile çekişmeli anlara sahne olan müsabakada şampiyonluk ipini göğüsleyerek Türkiye finallerine şampiyon olarak gitme hakkını elde etti.

Kavşut Şehit Kerem Beksiz Ortaokulu Kız Bocce takımı, 5-6 Haziran tarihleri arasında Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Türkiye şampiyonasında Çorum'u temsil edecek.


İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.