Kavuncu açıkladı, 3 ilçeye hayırlı olsun

AK Parti Milletvekili Kavuncu, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu ile görüştü, Sungurlu, İskilip ve Bayat'a müjdeli haberi verdi.

06 Nisan 2021 Salı 22:36
Kavuncu açıkladı, 3 ilçeye hayırlı olsun

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşen AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’ya Güreş Eğitim Merkezi ile Yüzme Havuzu, İskilip ve Bayat ilçelerine Gençlik Merkezi yapılacağının müjdesini verdi.

SÖZLEŞME, İHALE VE YAPIM İŞİ

Kavuncu, yaptığı açıklamada, şöyle dedi; “İlçelerimizdeki söz konusu yatırımlar için ilgili kurumlar Gençlik ve Spor Bakanlığımıza davet edilerek yatırım ve tesislerin sözleşmeleri imzalanacaktır. Daha sonra hızlı bir şekilde ihale edilerek süresi içerisinde inşası tamamlanacak olan tesislerimiz halkımızın istifadesine, hizmetine sunulacaktır.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde insanların hayırlısı insanlara faydalı olandır anlayışıyla her geçen gün hizmet çıtamızı daha yukarılara taşımak için çalışıyoruz. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, sanat, spor, bilim ve kültür alanlarında insanlığa katkı sağlayan nesiller yetiştirmek en önemli hedeflerimizdendir.

SUNGURLULU ŞAMPİYONLARA VURGU YAPTI

Geçtiğimiz haftalarda Antalya’da yapılan U23 Türkiye Güreş şampiyonasında 60 kilogramda Türkiye 1’incisi olan hemşerimiz Mert İlbars ve 82 kilogramda Türkiye 2’ncisi olan hemşerimiz Samet Yaldıran Sungurlu ilçemizin evlatlarıdır. Bu vesileyle gençlerimizi tekrar tebrik ediyorum. Yiğidin harman olduğu, ata sporumuz güreşte, yetenekli evlatlarımızı sinesinde barındıran Sungurlu’muza yapılacak güreş eğitim merkezimizde al bayrağımızı şerefle dalgalandıran yeni şampiyonlarımız yetişecektir.

YENİ YILDIZLAR YETİŞMESİNE VESİLE OLSUN

2023, 2053, 2071 Türkiye’sini kendilerine emanet edeceğimiz nesillerimizin bağımlılık ve kötü alışkanlıklardan uzak, ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller olarak yetişmeleri hayati önemi haizdir. Zira  gençlerimizin, nesillerimizin sağlıklı ve donanımlı bireyler olarak yetişmesi, emanetimizin yarınlara daha güçlü bir şekilde taşınmasına vesile olacaktır.  Bu gerçeklikten hareketle, ilimize yapılan ve yapılacak olan gençlik merkezlerini, bütün spor yatırımlarını, kültür merkezleri yatırımlarını, önemsiyor ve destekliyoruz. Bundan sonra da, ilimiz genelinde söz konusu yatırımlarımız artarak devam edecektir.

İlimize, ilçelerimize yapılan yatırımlar ve desteklerinden dolayı; gençlerin, sporcuların hamisi Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, ilimiz, ilçelerimiz adına teşekkür ediyorum.

Yeni yıldızların yetişmesine vesile olacak olan yatırımlar, Çorum’umuza, hemşerilerimize hayırlı olsun."

Son Güncelleme: 06.04.2021 22:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2021-04-07 03:28:18

inşAllah ihale süğlam biri yapar sürüncamede kalmaz. Ayrıca merkeze trafike çözüm getirecek yer altı otoparklı bir otopark yapılmalı. Yeri önemli per mahalle eyit hizmet almalı Pazarbaşı mevki ile ulaytepe mevkii en az yatırım alıyor. Her mevkii eşit hizmet almalı ilçe Meydan mahallisine toplanıyor. Tröfik bu mahallede çeşmekeş dudumda. çabucak yapğmı saglanır umudu ile hayırlı olsun

Avatar
SAKARYALI 2021-04-07 15:46:11

SAKARYA İLKÖĞRETİM OKULU VAR TARİHİ ÇOK NEZİH BİR BİNA BU BİNA KAZANDIRILMALIDIR.
NUFUS AZALIYOR BU BİNA KAZANILMALIDIR.

banner165