Kick Boks Türkiye Şampiyonası Çorum’da

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı Vali ve Belediye Başkanı ile görüştü, Türkiye şampiyonası Çorum'da yapılacak.

10 Mart 2022 Perşembe 20:01
Kick Boks Türkiye Şampiyonası Çorum’da

Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı,10-13 Mart 2022 tarihleri arasında Çorum’da yapılacak müsabakalar öncesi Vali Mustafa Çiftçi ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Çorum’u sporun merkezi haline getirdiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “İlimizde çok önemli müsabakalar yapılıyor. Şimdi de Yıldızlar Küçükler Türkiye Okullar Kick Boks Şampiyonası’na ev sahipliği yapacağız. Böyle önemli bir organizasyonda Çorum’u tercih ettikleri için Türkiye Kick Boks Federasyonumuza teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Aşgın, “Çorum artık sporla anılan bir kent haline geldi. Geçtiğimiz aylarda da Türkiye U23 Serbest Güreş Şampiyonası ve Büyükler Ferdi Halter Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yaptık. Atatürk Spor Salonunda 10-13 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak şampiyonaya katılacak sporcularımız ve antrenörlerine başarılar diliyor, tüm hemşehrilerimizi Kick Boks şampiyonası’na davet ediyorum” diye konuştu.
Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı da yaptığı konuşmada, şampiyonanın Çorum’da gerçekleştiriliyor olmasından duydukları mutluluğu ifade ederek “Çorum’da spora ve sporcuya değer veren bir Belediye Başkanımız var. Tüm Çorumluları yapacağımız Yıldızlar Küçükler Türkiye Okullar Kick Boks Şampiyonası’na davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların sonunda Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a Kick Boks eldiveni hediye etti.

Ziyarette Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Nadir Solak ve Kick Boks İl Temsilcisi Aydın Fırat da yer aldı.
Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Sayın Salim Kayıcı ve beraberindeki heyet, Vali Mustafa Çiftçi’ye nezaket ziyaretinde bulundular.

Son Güncelleme: 10.03.2022 22:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 2022-03-12 21:26:55

mutlu başkan mutlu vali mutsuz halk

Avatar
İskilipden 2022-03-10 22:49:59

Çorumda stadyumda kupa finali düzenlenmeli

banner165