Konunun takipçisi olacağım

Samsun Milletvekilleri Yeni Çorumspor Samsunspor maçı öncesi yaşanan olayları gündemine aldı.

10 Aralık 2019 Salı 18:24
Konunun takipçisi olacağım

Samsun Bağımsız Milletvekili Erhan Usta, Yeni Çorumspor Samsunspor maçı öncesi yaşanan olayları gündemine aldı.

Sosyal medya hesabı Twitter’dan paylaşımda bulunan Usta, “Bu görüntüler bir terör eyleminden değil, Çorumspor maçı için deplasmana giden büyük Samsunspor taraftarına kolluk kuvvetlerinin jop ve biber gazıyla yaptığı orantısız müdahaleden. Arma sevdalısı hemşehrilerime geçmiş olsun diyor ve konunun takipçisi olacağımı belirtmek istiyorum.” ifadelerine yer verdi.

İyi Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar da, maç öncesi stadyum önünde Çorum Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polislerin Samsunspor taraftarına yönelik müdahale şeklinii 'orantısız' olarak değerlendirerek eleştirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorumlu 2019-12-10 18:58:59

Kırmızı ışıkta beklerken samsunspor atkılı 3 kişi arabamın kaputuna vurup hayırdır lan dedi..Büyük ihtimal uyuşturucu kullanmıştı.. Holiganların savunulacak yeri yok

Avatar
Ahmet 2019-12-11 00:24:09

Samsun'da öğrenciliği geçmiş birisi olarak Samsunspor holigan gruplarını neler yaptığını çok iyi hatırlıyorum. Şirinler, Şimşekler, Sogutlubahceli çılgınlar, 55 Gençlik vb. Kafayı yapıp kılıçla maça gelirler hatta kendileriyle alakalı olmayan takımlar özellikle Fenerbahçe'nin maçlarında bile kafe, kahvede maç izleyenlere saldırılardı. Hatta maç öncesi arkadaşıma 'bu maçta kesin olay çıkarır samsun taraftarı dedim, yanilmadim. Deplasmana maça gidecek olan taraftarlarımıza tavsiyem baret taksinlar.

Avatar
Tarık 2019-12-10 19:46:24

Y Çorumspor yönetiminden Oğuzhan beyin Samsun’dan gelen veya Çorum’dan katılacak Samsun taraftarlarına kısıtlama yapacağı şeklindeki beyanatı çok yanlıştı . Sonra da Ç spor başkanının ajitasyonu da tam bir artistlikti . İstifa ederim falan işleri artık gına geldi .