Kupalar Ceylan ve Başaranhıncal’a

Çorum’un başarılı masa tenisi sporcularına Milletvekili Ceylan ve Çorum TSO Başkanı Başaranhıncal'ın  verdiği destek meyvelerini veriyor.

21 Mart 2022 Pazartesi 18:53
Kupalar Ceylan ve Başaranhıncal’a

Çorum’un başarılı masa tenisi milli takım antrenörlerinden Mesut Kuşgöz ile masa tenisi branşında Çorum’u Türkiye ve yurt dışında ilk sıralarda temsil eden Spor İhtisas Kulübü’nün başarılı sporcularına AK Parti Çorum Milletvekili  MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal'ın  verdiği destek katlanarak meyve veriyor.

ÇETİN BAŞARANNIHCAL DA HAZIR BULUNDU

Çorum İhtisas Spor Masa Tenisi Kulübü  Antrenörü Mesut Kuşgöz ve başarılı sporcuları AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret ederek, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da hazır bulundu.

Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda kazandıkları kupaları Milletvekili Ceylan ve TSO Başkanı Başaranhıncal’a takdim eden Antrenör Mesut Kuşgöz, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun 2021- 2022 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası takım yarışmaları finalinin 5-6 Mart tarihleri arasında Kırşehir’de yapıldığını hatırlattı. Kuşgöz, kızlar ve erkeklerde 16’şar takımın dereceye girebilmek için yarıştığını, Çorum’u kızlarda Çorum Spor İhtisas Kulübü, erkeklerde ise Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün temsil ettiğini ifade etti.

Antrenör Mesut Kuşgöz, kendilerine verdiği desteklerden dolayı AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a teşekkür etti.

DESTEĞE KUPALARLA TEŞEKKÜR ETTİLER

Masa tenisi branşında alınan başarıların kendilerini mutlu ettiğini belirten AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan da, “Antrenör Mesut Kuşgöz’ü başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Masa tenisi takımımızdan bundan sonra da başarılar bekliyoruz. Hem Çorum’umuzun hem de Türkiye’mizin ve bizlerin gururu olacaklarını önümüzdeki günlerde Kocaeli, Sivas ve Yalova’da yapılacak olan turnuvalara desteklerimizi esirgemeden sizlerin yine başarılı olmanız için bundan sonraki sezonlarda da devam ettireceğiz. Ayrıca Çorum Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’a ticaret erbaplarının yanı sıra Çorum’un sportif, sosyal ve kültürel anlamda da insanıyla, çocuklarıyla ve gençleriyle ilgilenen bir başkanımız var kendisine de desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum”dedi.

Son Güncelleme: 21.03.2022 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.