Mahallenin umudu oldular

Çorum’un güzide kulüplerinden Gençlik Mimar Spor Kulübü Futbol takımı, gençlere yönelik sportif faaliyetlerle bölge halkının umudu oldu.

24 Ocak 2024 Çarşamba 11:23
Mahallenin umudu oldular

Çorum’un güzide kulüplerinden Gençlik Mimar Spor Kulübü Futbol takımı geçtiğimiz hafta en yakın takipçisi Gülabibeyspor’u mağlup ederek, bir kez daha adından söz ettirdi.

İKİ BÜYÜK MAHALLEYE  HİTAP EDİYOR

Çorum futbol camiasına başarılı sporcular kazandırmak amacıyla kurulan ve bu yolda büyük mesafeler katederek yoluna devam eden Mimar Sinan Spor Kulübü, mahalle halkının da sempatisini kazandı. Mimar Sinan Futbol Kulübü, genelde Mimar Sinan ve Gülabibey Mahallelerinde ikamet eden çocuklara ve gençlere hizmet vererek, onların kötü alışkanlıklardan kurtulmaları için spora yönlendirmesiyle ve aynı zamanda alt yapıya önem vermesiyle biliniyor.

MAHALLE HALKININ SEMPATİSİNİ KAZANDI

Mahallenin gençlerine ve çocuklarına spor yapma fırsatı veren, onları geleceğe hazırlayan, yine çeşitli sosyal aktiviteler sosyal hayata topluma faydalı bireyler olma yolunda katkı veren Mimar Sinan Kulübü’nden bölge halkıda oldukça memnun. Mimar Sinan Kulübü kurulduktan sonra çocuklarının boş zamanlarını en iyi şekilde geçirip topluma faydalı insanlar yetişmesi yönünde güvendikleri bir yer olmasının kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade eden bölge halkı, “Kulüp yöneticilerine teşekkür ederiz, hepsinden Allah razı olsun” ifadelerini kullandılar.

Mimar Sinan çevre sakinleri, ayrıca Mimar Sinan Futbol Kulübü’nün 1. Amatör Kümede başarılı bir sezon geçirmesininde kendilerini mutlu ettiğini sözlerine eklediler.

HÜSEYİN EĞER: EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ

Mimar Sinan Kulübü Futbol takımının başarılı antrenörü Hüseyin Eğer de, son oynadıkları ve 3-0 gibi net bir skorla kazandıkları Gülabibey maçı sonrası yaptığı açıklamada, kulüp yönetimi ve kendisinin verdiği emeklerin karşılığını almalarından dolayı çok memnun olduğunu söyledi. Maçın ilk yarısında rakiplerinin hücumda ki etkinliğini durdurma adına kontrollü bir oyun tercih ettik ve bunu bir nebze olsun başardıklarını vurgulayan Hüseyin Eğer, “İkinci yarının tamamına yakın bölümünü üstün bir oyunla rakibimize alan bırakmadan baskılı oyun oynayarak sonuca gitmeyi bildik. Oyuncularımın özellikle ikinci yarıdaki mücadelesi ve kazanma arzusu için hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ligin bitimine 5 hafta var ve bu maçların her birine aynı ciddiyetle çıkıp ligin sonunda arzu ettiğimiz Bal ligine çıkmak istiyoruz. Gülabibeyspor’a kalan maçlarda başarılar diliyorum. Bizleri desteklemek için gelen taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


Kaynak: (ROTA HABER)

 

Son Güncelleme: 24.01.2024 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.