'Önce Ahlak Sonra Spor'

Çorum Belediyesi, Gençlik Merkezlerin de eğitim gören gençler arasında futbol turnuvası düzenledi. “Önce Ahlak Sonra Spor” sloganıyla düzenlenen turnuva gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

17 Ocak 2016 Pazar 16:44
'Önce Ahlak Sonra Spor'

Çorum Belediyesi, Gençlik Merkezlerin de eğitim gören gençler arasında futbol turnuvası düzenledi. “Önce Ahlak Sonra Spor” sloganıyla düzenlenen turnuva gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. 

Belediye Basın Birimi'nden yapılan açıklamaya göre, Çorum Belediyesi tarafından 6 mahallede yapılan gençlik merkezlerinde eğitime destek hizmeti alan öğrencilerin birbirleri ile kaynaşması, kötü alışkanlıklardan korumak, centilmenlik, birbirlerine saygı duymalarını sağlamak ve sağlıklı gençler yetiştirmek için düzenlenen futbol turnuvasında 12 takım mücadele etti. 

Tesisler Müdürlüğü ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Buhara Kültür Merkezi spor salonunda oynanan maçlar sonucunda Kaplanspor şampiyonluğa ulaştı. Akkent Gençlik Merkezi ise ikinci olurken, Mimar Sinan üçüncü, İkbal Gençlik ise dördüncülüğü elde etti.

Dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Turhan Candan, Tesisler Müdürü Ahmet Yabacıoğlu ve Spor İşleri Müdürü Nadir Solak takdim etti.

Son Güncelleme: 17.01.2016 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.