Pınar Koleji Finallerde

Pınar Koleji Masa Tenisi Takımı Türkiye finaline kaldı.

18 Ocak 2016 Pazartesi 16:09
Pınar Koleji Finallerde

Pınar Koleji Masa Tenisi Takımı Türkiye finaline kaldı.

Yapılan açıklamaya göre, 12-14 Ocak 2016 tarihleri arasında Amasya’da yapılan okul sporları faaliyet programında yer alan genç erkekler grup eleme yarışmalarında Ankara, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Ordu, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat, Trabzon, Zonguldak ve Çorum illerinin katıldığı üç takımın 3 erli ve bir grubunda 4 erli gruplar halinde oynanan maçlar sonucunda Çorum ilini  temsil eden  Pınar Koleji Anadolu Lisesi grubunda Zonguldak’ı 3-2, İzmir’i 3-0, Sinop’u 3-0 skorlarla yenerek grubundan yenilgisiz birinci çıkarak diğer grubun ikincisi Rize ile eşleşmiş ve Rize’yi de 3-0 yenerek yarı finale kaldı.

Yarı finalde de rakibi Samsun’u 3-0 yenerek finalde Ankara ile eşleşmiş ve finalde kaybederek grupta ikinci olarak 19-21 Şubat tarihleri arasında Çorum’da oynanacak finallere gitmeye hak kazandı.

Son Güncelleme: 18.01.2016 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.