Şampiyon söz verdi

Avrupa Şampiyonu Enes Kavlu, olimpiyatlarda  İstiklal Marşımızı okutma sözü verdi.

20 Temmuz 2022 Çarşamba 17:13
Şampiyon söz verdi

Hırvatistan’ın başkenti Zagrep’te düzenlenen U15 Avrupa Şampiyonası’nda 52. Kg’da altın madalya alan Çorum’un Belediye İskilippor güreşçisi Enes Kavlu, olimpiyatlarda  İstiklal Marşımızı okutma sözü verdi.

İLÇE TURU ATTILAR

Avrupa Şampiyonu güreşçi Enes Kavlu, bugün memleketi İskilip’e geldi. İlçe girişinde konvoyla karşılanan Kavlu, hocası Adem Uysal ile birlikte ilçe turu attı.

ŞAMPİYONU DUYGULANDIRAN KARŞILAMA

Şampiyon güreşçimiz İskilip Belediye binası önünde Belediye Başkan Vekili Hatun Çam, İskilip Gençlik ve Spor Müdürü Şevket Akkocaoğlu, belediye yetkilileri, ailesi ve çok sayıda İskilipli tarafından alkışlarla karşılandı. Güreşçimiz Enes Kavlu ve hocası Adem Uysal’ın karşılama sırasında duygulandığı gözlerden kaçmadı.

ALKIŞLAR ONLARA

Belediye Meclis Salonu’nda şampiyona hediye takdim eden Belediye Başkan Vekili Hatun Çam; “Bize bu güzel duyguları yaşattığı için Enes’imize çok teşekkür ediyorum. Hocası Adem Uysal’a ve ailesini de teşekkür ediyor, başarılarının devam edeceğine inanıyorum” dedi.

HEPİMİZ GURURLANDIK

Şampiyon Güreşçimizin hocası Adem Uysal da, “Türk güreşçilerinin ilk amacı bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı okutmaktır. Enes altın madalya kazanıp şampiyon olarak bayrağımızı dalgalandırdı. Hepimizi gururlandırdı. Diğer yarışmalarda ve olimpiyatlarda da aynı başarıyı göstereceğine inanıyor, tebrik ediyorum” dedi.

OLİMPİYATLARDA İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUTMA SÖZÜ

Avrupa Şampiyonu Enes Kavlu ise “İstiklal Marşımızı okutmak çok güzel bir duygu idi. Söz veriyorum, inşallah olimpiyatlarda da bayrağımızı dalgalandıracağım” dedi.

Son Güncelleme: 20.07.2022 17:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öz İskilip li 2022-07-20 17:47:28

Çorum için çok güzel bir başlangıç, imkansızlıklar içinde yetişti Şampiyon, ağabeyide iyi bir pehlivan, ikisindende dünya şampiyonluğu bekliyoruz, artık İskilip kapalı spor salonunu söke söke alacak, hakkı etti. ÇORUM basınının suskunluğu ilginç, Allah çalışana verir, kıskanmayın.

Avatar
Şampiyon babası 2022-07-20 19:31:17

İSKİLİP e güreş eğitim merkezi istiyoruz, çocukların izbe ve soğuk yerlerde çektiği yeter, büyük oğlumun sakatlığı geçti, sırada o var.

Avatar
İskilip 2022-07-20 20:20:28

Enes den başka 4 İskilip li Türkiye de derece yapan çocuk daha var, Belediyespor elini çabuk tutmazsa pehlivanlar Ankara ya transfer oluyor, Sülük bey ilgine, sonradan haberim yoktu deme.