Şampiyonlardan asker selamı

Gençler Balkan Şampiyonası’nda olan gururumuz olan sporcular Belediye Başkanı Dr Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti, asker selamı vererek Mehmetçiğe destek verdi.

15 Ekim 2019 Salı 15:50
Şampiyonlardan asker selamı

Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen Gençler Balkan Şampiyonası’nda olan gururumuz olan sporcular Belediye Başkanı Dr Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.

30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Gençler Balkan Şampiyonası’nda istiklal marşımızı okutarak bayrağımızı göndere çektiren Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımız Kulüp Başkanı Nadir Solak ve antrenörleriyle birlikte Aşgın’ı ziyaret etti. Türkiye’de bazı branşlar zikredildiği zaman hemen Çorum’un akla geldiğini belirten Aşgın, “Güreş, badminton ve masa tenisi bunlardan bir kaçı. Böyle bir damar yakalamışız bunu korumak ve daha ileriye taşımak için sporcularımız çok çalışacak, biz de elimizden ne geliyorsa yapacağız. Ben bu anlamda sporcularımızı ve değerli hocalarımızı bir kez daha tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Şampiyonada  Çorumlu güreşçilerimiz Mustafa Tayyip Küçük 125 Kg, Himmet Sandıklı 55 Kg, Yusuf  Eryücel 50 Kg’da Balkan Şampiyonu, Bilal Akbıyık 70 Kg’da Balkan 2’incisi ve Mehmet Can Töremiş de, Badmintonda takımlar branşında Balkan Şampiyonu çift erkeklerde de balkan 2.’incisi olarak bu millete gurur yaşattı.

Başkan Aşgın, sporculara çeyrek altın hediye etti ve başarılarının devamını diledi. Başkan Aşgın ve sporcular birlikte asker selamı vererek Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek mesajı gönderdi.

Son Güncelleme: 15.10.2019 15:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumlu 2019-10-15 16:24:07

teşekkürler sayın başkanım

Avatar
sporcu 2019-10-22 11:12:51

inşAllah bu sporcular çorum belediyesinden hediye aldıktan (arsa) felan aldıktan sonra başka kulüplere gitmez.