Trabzonspor karşısında pozitif oyun oynamaya çalıştık

Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Trabzonspor karşısında oyunu çirkinleştirmeden pozitif oyun oynamaya çalıştıklarını söyledi.

07 Aralık 2023 Perşembe 10:28
Trabzonspor karşısında pozitif oyun oynamaya çalıştık

Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Trabzonspor karşısında oyunu çirkinleştirmeden pozitif oyun oynamaya çalıştıklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası 4. Turu'nda deplasmanda Trabzonspor'a 3-1 mağlup olan Ahlatcı Çorum FK'da Teknik Direktör Serkan Özbalta, "Buraya gelirken oyunumuzun gelişmesi adına bir müsabaka oynamak istiyorduk. Trabzonspor yıllardır yaptıklarıyla herkesin bildiği, saygı duyduğu bir camia. Abdullah Avcı'nın gelişinden sonra pozitif oyun ortaya koyan bir Trabzonspor, son Kayserispor maçı dışında tekrar toparlanmaya evirilen bir Trabzonspor'a karşı iyi şeyler yapabilme adına bazı çalışmalarımız oldu. Yapabildiğimiz kadar çalışma yaptık. Oyuncularımın performansı beni memnun etti. Trabzonspor'un nasıl bir ekip olduğunu biliyoruz ama oyun oynamak istedik. İyi işler yapmaya çalıştık" ifadelerini kullandı.

İHA

Son Güncelleme: 07.12.2023 08:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AdAM 2023-12-07 10:41:02

Tebrikler Serkan Ozbalta ve Corumspor takim gayet guzel top oynuyor pozisyon uretebiliyor top cevirip pozisyon bulabiliyor

Avatar
Abdullah 2023-12-07 10:38:41

Helal olsun Serkan hocaya,.Kararlı, güven veren ve mütevazı. Ama bu tevazuda ezikliğe yer yok. Adamsın.

Avatar
iskilipden 2023-12-07 16:45:26

Helal olsun yalnız tribünler boş idi bu maçın Çorum sahasında olması lazım idi. Keşke Çorumda olsa ne güzel olur idi. futbol turizmi Şehrimize güzel katkı sağlar Trabzonspor kalitesi belli ancak yensek ne güzel olurdu. olmalı Güzel oynandı Teşekkürler Çorumkartalları

Avatar
Osmancikli 2023-12-08 08:51:32

Niye topu alınca geri oynuyoruz ben anlayamadım