Üniversite Oğuz Adası'nı inceledi

Hitit Üniversitesi’nden bir heyet Çorum’u su sporları alanında marka yapması hedeflenin Oğuz Adası Projesi’ni yerinde görmek üzere ilçeye gitti.

12 Haziran 2021 Cumartesi 01:08
Üniversite Oğuz Adası'nı inceledi

Hitit Üniversitesi’nin Obruk Barajı’nın çevrelediği Oğuzlar’da geçtiğimiz yıllarda başlattığı, ancak istenilen düzeyde ilerleme sağlanamayan Oğuz Adası Projesi’nde yeni bir gelişme yaşandı.

Hitit Üniversitesi’nden bir heyet, Çorum’u su sporları alanında marka yapması hedeflenin Su Sporları Uygulama ve Araştırma Merkezi Oğuz Adası Projesi’ni yerinde görmek üzere ilçeye gitti.

İnceleme ziyaretine Hitit Üniversitesi Genel Sekreteri Erdal Kanık, Spor Birimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kutlu, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı İsmail Eker katıldı. Üniversite heyeti yüklenici firma UR Yapı İnşaat yetkilileri ve  Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım'dan bilgi aldı.

Son Güncelleme: 14.06.2021 10:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eski yönetim 2021-06-13 12:26:05

Eğer olumsuz bir şey olaydı, eski yönetimin işleri denirdi. Aslında yapılan hemen her proje eski yönetimin başlattığı. Ama bu işlerde eski yeni olmazki. Herkes üstüne yapabildiğini koyar, o zaman da ortaya güzellikler çıkar. Eskiye atmak acizlerin işidir, üzerine iş yapamayanların işidir. Neyse, uzatmayalım, yapanların eline emeğine sağlık, tebrik ediyorum.

Avatar
Yapmayın Allah aşkına 2021-06-13 13:50:28

Mustafa abi, şu eski yeni konusunda da keşke bir yazı yazsan. 20 Yıldır AK partimiz var. Eski ne demek, yeni demek? Eskimeyen tek şey varsa o da kurumlar. İş yapmaya gönlü olmayan bir mazeret buluyor, ya eskisi gibi para yok diyor, ya bilmediğiniz şeyler var diyor, ya borç vs diyor, vs vs. İyi de Tayyip bey her hafta bir açılış yapıyor, onlara nasıl para bulunuyor? Lütfen mazeretti bırakalım, bu Aziz millet için çalışalım kardeşim.