Voleybolda kuralar çekildi

Çorum Belediyesi birimler arası voleybol turnuvası kuraları çekildi

03 Kasım 2017 Cuma 22:47
Voleybolda kuralar çekildi

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek olan 3. birimlerarası Voleybol Turnuvası’nda kuralar çekildi. Turnuva 6 Kasım Pazartesi günü Buhara Kültür Merkezi’nde başlayacak.

Çorum Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen kura çekim programına Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Spor İşleri Müdürü Nadir Solak, Zabıta Müdürü Mustafa Kanat ve turnuvaya katılacak olan müdürlüklerin personelleri katıldı. Birimlerarası Voleybol turnuvasında asıl olan rekabet değil kardeşliktir diyen Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, spor yenmek yada yenilmekten ibaret olan bir spor değildir. Sporun ruhunda bu tür tatlı rekabetten sonra kardeşane neticeye razı olmak vardır. Biz 13 müdürlüğümüzden 156 personelimizin katılacağı bu maçlarımızda kazadan, sakatlıktan uzak ve birbirimizi kırmadan maçlarımızı neticelendirmeyi umut ediyoruz. Gruplarda ilk iki takım yarı finale çıkacak. Ondan sonra final ve şampiyon belirlenecektir. 6 Kasım Pazartesi günü Saat: 20.00’da Buhara Kültür Merkezi’nde başlayacak olan turnuvamıza katılan tüm personel arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

Kura çekim sonucuna göre A Grubu Takımları, Tesisler Müdürlüğü, Spor İşleri Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, B Grubu Takımları ise Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Tesisler Müdürlüğü 3, Tesisler Müdürlüğü 2, İtfaiye Müdürlüğü yer aldı.

GÜL VE ÇETİN ŞAHİN'İ TEBRİK ETTİ

Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulüp Başkanı Zeki Gül, 3. Uluslar arası Gençler Balkan Güreş Şampiyonası’nda Balkan şampiyonu olan Engin Çetin ve Balkan 3. olan Musa Şahin’i tebrik etti.

Gül, “Balkan Şampiyonası’nda güreşte Balkan şampiyonu olan Çorum Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Sporcumuz olan Engin Çetin ve Balkan 3. olan Musa Şahin’i tebrik ediyorum. Devamında inşallah Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonu olacağına inanıyorum”diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.